Салат Соте з кабачків та баклажанів

Автор: GMalyhina 30 Сентября 2015
Салат Соте з кабачків та баклажанів
Соте з кабачків і баклажанів - салат, закуска чи гарнір? Яка б не була правильна відповідь, одне твердження залишається незмінним, соте - це смачна страва, для якого є місце майже на будь-якому столі.

Ингредиенты

  • Сіль 1,5 ст. л.
  • Сода 50 г.
  • Оцет 1 ст. л.
  • Часник 50 г.
  • Морква 500 г.
  • Базилік 20 г.
  • Кабачок 1250 г.
  • Помидор 400 г.
  • Баклажан 1 кг.
  • Лавровий лист 4 шт.
  • Перець чорний 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста
  • Олія соняшникова 200 мл.
  • Перець болгарський 400 г.
  • Перець гострий червоний 1 шт.
ПІДГОТОВКА
1. Помити банки із содою.
2. Стерилізувати банки.
3. Стерилізувати кришки.
4. Помити і почистити овочі.
5. Кабачок, баклажан, цибулю і перець нарізати шматочками.
6. Моркву натерти на терці.
7. Бланшувати помідори.
8. Натерти помідор на терці.
ПРИГОТУВАННЯ
9. Помістити сковороду на середній вогонь і добре розігріти.
10. Додати 5 ст.л. соняшникової олії.
11. Додати кабачки, помішувати, обжарювати протягом 15 хвилин.
12. Помістити другу сковороду на середній вогонь і добре розігріти. Додати 5 ст.л. соняшникової олії.
13. Додати баклажани на сковороду, помішувати, обжарювати протягом 15 хвилин.
14. Помістити третю сковороду на середній вогонь і добре розігріти. Додати 5 ст.л. соняшникової олії.
15. Додати цибулю, помішувати, обжарювати протягом 5-ти хвилин до характерного золотистого кольору.
16. Додати натерту моркву, тушкувати 10 хвилин.
17. Додати гострий і солодкий перець, перемішати, тушкувати під кришкою 5 хвилин.
18. Додати баклажани до кабачків і перемішати.
19. Додати перець, цибулю, моркву і тертий помідор, тушкувати під кришкою 10 хвилин.
20. Додати 3 ст.л. соняшникової олії, сіль, перець, лавровий лист, базилік, тушкувати під кришкою 20 хвилин.
21. За п'ять хвилин до готовності, додати часник та 1 ст.л. оцту.
22. Розкласти ще гаряче соте по банках і закрити кришками.
23. Перевернути банки до гори дном та укутати ковдрою на одну добу.
ГОТОВО!
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014