Старий оселедець на новий лад

Автор: Ксюша 25 Декабря 2014
Старий оселедець на новий лад

Запашний оселедець такий смачний! Чи не так? І як же його не використати при приготуванні святкового столу. Але як саме? Адже звичайні страви у вигляді банального Оселедця під шубою вже настільки всім приїлися, що хочеться чогось більш оригінального, але від цього не менш смачного. Спробуємо підібрати кілька варіантів цікавих і апетитних страв, у складі яких присутній оселедець. Отже, почнемо!

Варіанти салатів з оселедця до Вашого святкогового столу:

Цей Шаровий салат з оселедчиком, рисом, відвареним буряком і яйцем, можливо, в чомусь нагадує класичну Шубу, але наповнення тут абсолютно інше. Він виходить більш ніжним і легким і вам неодмінно сподобається. Спробуйте його приготувати!

А незвичайний і яскравий Салат Букет з оселедцем, сиром, вареними буряками, картоплею та морквою, а також тоненькими млинцями, які уособлюють собою квіткові бутони, і справді нагадує яскравий букет. Від такого оригінального блюда ваші гості абсолютно точно прийдуть в повний захват!

Святковий і дуже смачний Салат Карнавал, прикрашений червоною ікрою, в який крім оселедця входять також маринована цибуля, свіже яблуко, копчений сир і варені яйця, викличе справжній фурор за вашим святковим столом. І захоплені вигуки будуть в даному випадку аж ніяк не перебільшеними, адже цей салат того вартий. Повірте!

Вітчизняні роли

Чи любите ви суші і роли? Можливо, багато хто відповість ствердно. Але ці Суші-роли по-українськи абсолютно точно сподобаються всім! Оригінально загорнуті в тонкі млинці дуже смачні інгредієнти: картопляне пюре, маринований огірочок і оселедчик з болгарським перцем, просто не можуть не припасти вам до смаку!

Закусочні тарталетки

Цю цікаву та смачну Закуску в тарталетках з рисом, оселедцем і зеленню можна сміливо подавати на святковий стіл і чекати схвальних відгуків про свої кулінарні здібності будь-якій господині. Вони дуже смачні, а готуються надзвичайно просто. Тому цей рецепт обов'язково повинен залишитися у вашій записній кулінарній книзі на випадок приходу несподіваних гостей.

Як бачите рецептів смачних і незвичайних страв, які можна подавати до святкового, в тому числі і новорічного столу, велика безліч. І дивувати рідних і знайомих своїм кухарським мистецтвом ви зможете ще дуже довго й успішно.
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 26 Декабря 2014
# 0

Взяла в КК все, что поняла 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из курицы блюда из свеклы буряк видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка лаваш молодая капуста овочі огурцы омлет омлет с кабачками печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр тыква хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014