Свинні стейки в маринаді з соєвого соусу та цибулі

Автор: kutusja 5 Июня 2014
Свинні стейки в маринаді з соєвого соусу та цибулі

чудовий вийшов недільний обід на дачі!

Звичайно, що краще б в такому маринаді готувався саме шашличок, ну нам з погодою не фортануло. 

ну і хочу додати, що на  свинний шашлик треба обирати лопатку або ошийок.

450 гр мяса (свинина)

для маринаду:

1 цибуля

20 мл соєвий соус

червоний перець

сіль

2 зубч. часник

40 мл коньяк 

якшо вдома готуємо, можна натерти твердого сиру на вже готовий кусок мяса, що я  і зробила!

М'ясо обов'язково просушити паперовим рушничком, щоб краще маринувалось.

Стандартно м'ясо (чи на шашлик чи на стейки на грилі) мариную: солю,перчу і ріжу цибулю

цибулю ріжу кільцями

 

соєвий соус-чудовий інгредієнт в маринаді!

додаю часник і все залишаю на ніч або на 5-6 год.

P.S. Любе мясо любить щоб його добре помнули руками уже в маринаді.

 

Ну на цей раз у нас стейки на сковороді-гриль разом з овочами.

 

 



 

35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Bizeshka 6 Июня 2014
# 0

Ярко и аппетитно!

kutusja 6 Июня 2014
# 0

Bizeshka, дякую)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014