Шашличок з яловичини

Автор: Оляz 9 Мая 2014
Шашличок з яловичини
  • 500гр. гов'яжої вирізки
  • 2 цибулини
  • 1 столова ложка виноградного оцту
  • 2 пучка зеленої цибулі
  • половинка лимона
  • оцет
  • сіль, перець, приправи
  • рослинна олія

Гов'яжу вирізку нарізати шматочками

Скласти в емальований посуд, посолити, посипати перцем і приправами, додати оцет, нарізану півкільцями лук, видавити сік з лимона четвертинки і перемішати.

Головний секрет: маринувати потрібно в емальованому, глиняної або скляному посуді. Ні в якому разі не можна замочувати м’ясо в алюмінієвій каструлі: окису цього металу, вступаючи у взаємодію з м’ясом і рідинами, у кращому випадку зіпсують його смак, а в гіршому – зроблять його отрутою.

Накрити кришкою і поставити в холодильник на 2-3 години.

І все шашлики готові їхати на відпочинок незабудьте взяти собою шампури)

35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 9 Мая 2014
# +1


добро пожаловать на конкурс, Оляz 

Оляz 9 Мая 2014
# 0

Ксюшка) спасибо

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014