Шварцвальдський вишневий торт

Автор: RAMPA 11 Марта 2016
Шварцвальдський вишневий торт
Це, мабуть, найвідоміший торт німецької кухні. Його легко можна приготувати вдома!

Потрібно:

  • Вершкове масло 100 г
  • Цукор 100 г
  • Яйця 4 шт.
  • Горіхи 70 г
  • Ванільний цукор 1 пак.
  • Борошно 150 г
  • Крохмаль 50 г
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Шоколад 150 г

Для крему та прикрашання:

  • Густа сметана 300 г
  • Цукор 1 стак.
  • Вишня (заморожена або консервована) 750 г
  • Вишневий сироп 7 ст. л.
  • Шоколад 100 г
Приготування:
1. Білки відділити від жовтків, збити в піну. Горіхи подрібнити.
2. М’яке масло добре розтерти з цукром. Додати жовтки, ванільний цукор, білки, розпушувач. Обережно перемішати. Всипати борошно, крохмаль, горіхи, натертий на дрібній тертці шоколад, перемішати. Розділити тісто на 3 однакові частини.
3. Випекти 3 коржі. Кожен корж випікати приблизно 15 хв при 180–190 °С. Дати коржам охолонути.
4. Вишню виклати на дуршляк.
5. Для крему сметану збити з цукром.
6. Коржі просочити вишневим сиропом, змастити кремом. Поверх 2-х коржів розкласти вишні. Скласти коржі один на одний. Бока торта змастити кремом, посипати натертим на дрібній тертці шоколадом. Верхній корж прикрасити завитками з крему, вишнями і натертим на великій тертці шоколадом.
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014