Рогалики з начинкою

Автор: gutka 28 Августа 2015
Рогалики з начинкою
  Крухі рогалики на смальці з начинкою -  традиційні солодощі на західноукраїнському весіллі .

Ингредиенты

  • вершкове масло 140 г.
  • смалець 60 г.
  • борошно пшеничне 420-450 г.
  • дрібка солі
  • сметана 100 г.
  • молоко 100 г.
  • яйце 1 шт.
  • лимонний сік 1 ст. л.
  • для начинки:
  • джем (у мене абрикосовий)
  • або вишні
  • або макова начинка
  • цукрова пудра
Вершкове масло і смалець  помістити на півтора години в морозильну камеру. До борошна додати дрібку солі, порізані кубиками масло, смалець і посікти в крихту. 
Яйце, сметану, молоко, лимонний сік перемішати. Добавити до крихти та швидко замісити тісто. Відправити в холодильник на 1 годину.
Готове тісто розділити на 6 рівних частин.
Кожну частину тоненько розкачати в круг, який розрізати на 12 рівних сегментів. На край чайною ложкою викладати начинку (повидло, вишні або макову начинку), загортати рулетом.
Викласти рогалики на деко з папером для випічки і випікати при 180 град. близько 25-30 хвилин.
Готові рогалики густо присипати цукровою пудрою.
Смачного Вам)
Я готувала сьогодні рогалики з готовою маковою начинкою та абрикосовим джемом. 
Рогалики ароматні, смачні та дуже крихкі.
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 29 Августа 2015
# +1

Замечательные рогалики! Вкус детства.  И очень нежные, судя по фото.

gutka 29 Августа 2015
# 0

Спасибо большое) маленькие рогалики буквально "тают" во рту)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014