Пісна шарлотка

Автор: Мамуся 29 Апреля 2013
Пісна шарлотка

Шарлотка це завжди смачно, а пісна - не менш.

  • Борошно - 2 склянки.
  • Манна крупа "Жменька" - 2-3 ст.л.
  • Яблука - 2-3 шт.
  • Олія - 0,5 склянки.
  • Цукор - 0,5 склянки.
  • Сода - 1 ч.л.
  • Оце - щоб погасити соду.

Дно форми змащуємо олією і густо посипаємо манною крупою. Нарізаємо яблука.

На манну крупу, викладаємо яблука і трохи посипаємо їх цукром.

Готуємо тісто. Змішуємо борошно, цукор, олію, додаємо соду погашену оцетом, все вимішуємо до консистенції "густої сметани", якщо необхідно додаємо воду. Тісто викладаємо на яблука і ставимо у розігріту духовку. Випікаємо при температурі 200-220 градусів.

Готову шарлотку перевертаємо із форми, коли трохи вихолоне присипаємо цукровою пудрою.

 СМАЧНОГО!

35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
julinka 30 Апреля 2013
# 0

интересный рецепт

Мамуся 30 Апреля 2013
# 0

Дякую! Спробуйте.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014