Прості булочки (улюблені)

Автор: gutka 27 Декабря 2015
 Прості булочки (улюблені)
Рецепт простих (без начинки), але смачних моїх улюблених булочок. Печу їх дуже часто.

Ингредиенты

  • борошно цільнозернове 150 г.
  • борошно пшеничне 350 г.
  • дріжджі сухі 1,5 ч.л.
  • молоко 150 мл.
  • вода 200 мл.
  • цукор 1 ст. л.
  • сіль 1,5 ч.л.
  • масло вершкове 30 г.
  • олія оливкова (для формування булочок)
У глибокій мисці дріжджі поєднати з просіяним через сито борошном.
Зробити заглиблення в центрі, куди додати інші інгредієнти та замісити еластичне тісто.
Накрити миску чистим рушником та поставити в тепле, без протягів місце, для підйому (близько години).
Потім тісто добре обім'яти, вимісити ще раз і розділити на 14-16 рівних частин.
З тіста сформувати булочки (при цьому руки смащую олією).
Деко застелити папером для випічки, розкласти на ньому булочки,
притрусити борошном і зробити надрізи.
Накрити і залишити ще на 30 хвилин.
Випікати булочки у розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 27 Декабря 2015
# 0

Красота!

gutka 1 Января 2016
# 0

дякую)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014