Пиріжки з картоплею і грибами

Автор: richinna 13 Февраля 2016
Пиріжки з картоплею і грибами
Пиріжки з сирного тіста, які довго не черствіють. 
Ліплю я такі пиріжки, як вареники, і хочу показати,може ще хтось  не вміє так ліпити,дуже просто,швидко і гарно.

Потрібно:

  • Гриби лісові(відварені) 300 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Картопляне пюре(готове) 700 г
  • Сіль,перець,олія за смаком
  • Тісто сирне 1 порція
Гриби не дуже мілко подрібнити разом з цибулею, я роблю це в блендері. Смажити гриби з цибулею на олії,додати сіль та перець. 
Коли гриби будуть готові,додати картопляне пюре та вимішати.
Сирне тісто розкачати,як на вареники.
Викласти начинку на тісто.
Зліпити пиріжок вареником. 
Далі працюємо тільки двома пальцями вказівним і великим.
Вказівний палець під вареником, великим загинаємо кінчик .
І так до кінця,як на фото.
Заліпити пиріжок з картоплею і грибами до кінця.
Змастити жовтком з молоком.
Випікати пиріжки при 180 град. до гарного кольору.
Дати печеним пиріжкам з картоплею і грибами остигнути.
Також я випікаю такі пиріжки в бутербродниці.
Яйцем не потрібно змащувати. 
Такі пиріжки теж дуже смачні і запашні. 








Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014