Перець фарширований по-селянськи

Автор: RAMPA 21 Августа 2015
Перець фарширований по-селянськи
Ще один вдалий варіант приготування улюбленої овочевої страви. Неодмінно спробуйте!

Інгредієнти:

  • Перлова крупа 3/4 склянки
  • Солодкий перець 5 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля 2 шт.
  • Томатний сік 400 мл
  • Сіль та перець за смаком
  • Зелень петрушки
  • Сметана
  • Олія

Для прикраси:

  • Морква 1/2 шт.
  • Зелень петрушки та кропу
1. Перлову крупу промити прохолодною водою до прозорості води, залити свіжою прохолодною водою і залишити на 10-12 годин.
2. Воду злити, крупу викласти в киплячу підсолену воду і варити до готовності (приблизно 30-35 хвилин). Готову перловку відкинути на сито.
3. У 4 перців зрізати кришечки з хвостиками, очистити від насіння. М’якоть перцю, що лишився, подрібнити.
4. Покласти перці до каструлі, залити холодною водою, довести її до кипіння і вимкнути вогонь. Через 3-5 хвилин воду злити, перцям дати охолонути.
5. Моркву очистити, нарізати кубиками. Цибулю та зелень петрушки дрібно посікти.
6. Цибулю трохи обсмажити на олії, добавити нарізані моркву та перець, смажите все приблизно 5 хвилин.
7. Овочі перемішати з відвареною перловою крупою, зеленню, посолити і поперчити за смаком.
8. Наповнити перці отриманою сумішшю і покласти до каструлі. Начинку, що лишилася, викласти зверху, залити все томатним соком.
9. Тушкувати перці під кришкою на слабкому вогні 30 хвилин.
10. Готову страву полити сметаною, посипати подрібненою зеленню, прикрасити гілочками петрушки і шматочками вареної моркви.
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014