Рулет з сала з начинкою

Автор: richinna 23 Августа 2015
Рулет з сала з начинкою
Сало солене ,сало варене ,сало запечене, сало копчене..... сало...сало...сало.... Українці люблять сало!
З Святом Вас УКРАЇНЦІ!!!

Потрібно:

  • Сало тонке на шкірі 800 г
  • Грудка куряча 1/2 шт.
  • Часник 1 головка
  • Спеції для сала 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
Сало краще взяти з живота з тонкою та м'якою шкірою. 
Помити сало та добре добре пошкребти шкіру.
Якщо шкіра груба її можна зняти і потім загорнути нею скручений рулет зверху.

Сало надрізати поперек не дорізаючи до кінця.
Курячу грудку порізати на кубики.
Посипати курку приправою для сала.
Порубати ножем курячу грудку для начинки рулету на фарш разом з приправою
Часник розтерти в ступці з сіллю. 
Натерти половиною розтертого в ступці часнику сало,стараючись щоб часник попав в розрізи.
Розкласти курячий фарш в розрізи і на сало.
Скрутити сало рулетом.
Та перев'язати рулет з сала з начинкою ниткою.
Покласти рулет з сала з курятиною в пакет для запікання та варити 1 годину в окропі або запекти в духовці 1,5 години.
Гарячий рулет з сала викласти на фольгу, натерти залишившимся часником та загорнути. Коли рулет з сала з куркою охолоне поставити в холодильник або морозилку на 1-2 години.
Нарізати рулет з сала з начинкою гострим ножем та подавати з чорним домашнім хлібом!
Та червоним українським борщем)))
Смачного Вам сала та Веселих Свят!
83

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Bizeshka 23 Августа 2015
# +1

ммм.... обожнюю сало, а тут ще й з начинкою

richinna 23 Августа 2015
# 0

Пригощайтесь!

Ксюша 24 Августа 2015
# 0

Борщику захотелось! Ммммм!
А ты выставляла свой рецепт борщика? Если нет — давай на конкурс

richinna 24 Августа 2015
# 0

Цей борщик в мене з кабачком замість капусти,лінь було бігти за капустою і не було кого послати))))))))))

Ксюша 24 Августа 2015
# 0

Ось тобi i новий рецепт! Дякую за пiдказку 

konfairy 25 Августа 2015
# 0

Ох--х! Ну, что тут скажешь — хочу всё и сразу! А борщик-то какой малиновый! И кабачок! Вот ведь, и правда, бывает — и капусты нет, и послать...и борща хочется! Супер!

richinna 25 Августа 2015
# 0

О,Женечка,ты с нами Цвет борща очень красивый у меня получается,есть свои секреты,но жаль фотик не передает именно того оттенка(бордово-малинового)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014