М'ясо в ананасі

Автор: RAMPA 4 Декабря 2015
М'ясо в ананасі
До святкового столу кожна господиня прагне приготувати щось особливе. Така страва здивує усіх!

Інгредієнти:

  • Баранина 300 г
  • Ананас 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Коньяк 50 мл
  • Вершки 100 мл
  • Куркума 1 ч. л.
  • Молотий імбир 1 ч. л.
  • Сіль та перець за смаком

Для прикраси:

  • Зерна граната
  • Солодкий перець
  • Зелень кропу
Приготування:
1. М'ясо вимити, обсушити, нарізати невеликими кубиками. В сковороді розігріти масло и обжарювати в ньому м'ясо 25–30 хв на слабкому вогні.
2. Ананас вимити, розрізати вздовж разом з "чубчиком" і обережено вийняти середину. Вийняту м'якоть ананаса нарізати кубиками.
3. Цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками, додати в сковороду до м'яса. Через 5-7 хв додати кубики ананаса. Посолити, поперчити, посипати цукром. Перемішати вміст сковороди, влити коньяк і підпалити.
4. Коли весь алкоголь вигорить, додати до продуктів в сковороді куркуму і імбир, полити все вершками, накрити кришкою і протушкувати близько 5 хв.
5. Готову страву викласти в половинки ананаса, прикрасити солодким перцем, зернами граната і зеленню кропу.
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014