Кетчуп / Кетчуп чілі

Автор: richinna 4 Сентября 2014
Кетчуп / Кетчуп чілі
Дуже томатний,смачний та ароматний!
Якщо бажаєте кетчуп "чілі" 
то замініть паприку на мелений червоний перець.
Також рекомендую спробувати смачний кетчуп з томатів і фруктів,який теж добре прижився в моїй сім'ї.

Ингредиенты

  • помідори 2 кг.
  • болгарський перець 4-6 шт.
  • цибуля 6 шт.
  • яблука 6 шт.
  • перцюга 1 шт
  • цукор 150 г
  • оцет 50 мл
  • сіль 1 ст. л.
  • паприка 1 ч.л.
  • кориця 1 ч.л.
  • духм'яний перець 5 шт.
  • гвоздика 5 шт
Перець почистити від насіння. 
Насіння можна залишити на приправу.
Порізати великим кубиком.

Також порізати цибулю.
Яблука з шкіркою.
та помідори. 
Скласти все в кастрюлю чи казанок.
Додати перцюгу 
та томити в духовці при 180 град. 3 години.
В мене духовки немає,
тому я варила на плиті 1,5 години без кришки.
Перетерти овочеву суміш через сито
 разом з перцюгою.
Додатково томатно-овочеве пюре 
можна перебити ногою блендера.
Духм'яний перець та гвоздику розтерти в порошок.
Додати до пюре оцет,цукор,сіль 
та спеції. 
Перемішати та варити ще 30 хвилин.


Розлити кетчуп по стерелізованим баночкам та закатати.
Вихід:2,5 л


Смачного!


85

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 6 Сентября 2014
# 0

Мне бы сейчас перцюги пару штук. Осенняя простуда. Иннушик,вышли баночку 

richinna 7 Сентября 2014
# 0

выздоравливай! Я за сутки вылечилась маслом черного тмина и чаем с имбиря!

Marsella 7 Сентября 2014
# 0

Где ж взять масло тмина???

richinna 7 Сентября 2014
# 0

я у мусульман покупаю! не просто тмина,а черного тмина! поищи в нете.

Юльча 7 Сентября 2014
# 0

Фотозвіт по рецепту!

Вчора "на пробу" зробила одну баночку. Сподобалось! Сьогодні — ще одну! Відрізняються трошки по кольору, так як вчорашню робила з червоних помідорів, а сьогоднішню — із залишків помідор — разнокаліберних і різнокольорових, тому і кетчуп вийшов оранжевого кольору. Вийшла смачна штукенція, яку і до страв подавати, і на хліб намастити, і до борщика можна додавати. Порадувало й те, що з рецептом ніякої мороки і зараз всі продукти є з города у великій кількості. З наступної партії помідорів закрию обов*язково ще, тому що ця кількість кетчупу, боюсь, до зими "не доживе"....

Одним словом, Иннусик, велике дякую за рецепт!

richinna 7 Сентября 2014
# 0

На здоров"я! Спробуй ще такий кетчуп з томатів і фруктів

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014