Нутелла

Автор: Rina 29 Июля 2016
Нутелла
Домашня нутелла! Для ласунок))

Нам треба:

  • Молоко 4 стакан(-a, -ов)
  • Цукор 4 стакан(-a, -ов)
  • Какао-порошок 6 ст. л.
  • Борошно пшеничне 4 ст. л.
  • Горіхи (грецькі або арахіс) 4 ст. л.
  • Масло вершкове 1 пачк(-а, -и)
  • Сіль 0,5 ч.л.
В каструлю всипаємо цукор.
(Склянка 250 мл)
Додаємо какао та борошно.
Все добре перемішуємо.
Поступово вливаємо молоко.
Ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.

(Склянка 250 мл)
Коли все добре перемішали, ставимо на повільний вогонь та доводимо до кипіння, помішуючи.
Головне не забути помішувати, щоб не пригоріло.
Як закипить - додати сіль, подрібнені горіхи та масло.

Горіхи можна подрібнити в борошно, а можна залишити трохи невеличкими шматочками.

Варимо на повільному вогні до загустіння.
І не забувайте помішувати)
Готову нутеллу розкладаємо в чисту тару.
В мене вийшло 2 банки по 0,5 та 2 маленькі (невеличкі презенти для друзів).
А також креманка на пробу (без цього ніяк)
Як охолоне, ставимо в холодильник.
Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014