Горішки хрусткі з наливного тіста

Автор: richinna 9 Февраля 2016
Горішки хрусткі з наливного тіста
Наливне тісто для горішків, дуже ароматне і хрустке. Самі найкращі і смачніші горішки, які я куштувала.

Потрібно на 100 горішків (200 половинок)

  • Яйце куряче 3 шт.
  • Цукор 1 склянка
  • Маргарин 200 г
  • Борошно 2 склянки
  • Сода 0,5 ч.л.
  • Оцет 1 ч.л.
  • Сіль 1 дрібка
  • Ванільний цукор 1 ч.л.
Яйця збити з цукром.
Додати маргарин кімнатної температури(порізати на куски), борошно,сіль,соду і оцет. 
Замісити тісто виделкою.

На водяній бані заварити тісто 1-2 хвилини, але тільки до тих пір,поки повністю не розтопиться маргарин і тісто не стане однорідним і блискучим. 

В форму для горішків викладати тісто по 1/3 чайні ложки.
В мене в бутербродниці є форми на 24 половинки горішків.
Начинити горішки кремом або згущеним молоком. 
Про крем, я розкажу пізніше,дуже смачний!)))
Зліпити горішки докупи.
Посипати смачні та хрусткі горішки цукровою пудрою за бажанням. 







Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014