Сало солене гарячим способом або/или Сало 3-х минутное горячим способом

Автор: richinna 6 Января 2014
Сало солене гарячим способом або/или Сало 3-х минутное горячим способом

Швидкий спосіб, а сало виходить ніжним,смачним і м'яким. Можна солити підчеревину, баки та звичайне сало.

Сало (в мене свинячі баки)-800 г
Сіль крупна(морська)-4 ст.л.
Приправа до сала 20-25г
Часник 5 зубчиків( або за смаком)

Сіль з розрахунку 1 ст.л. на 200г сала.
Сало(баки) порізати на 4-5 кусків,залити холодною водою,щоб вода покрила сало, та довести до кипіння.

Варити сало рівно три хвилини, додати сіль та перемішати, можна також додати лаврове листя,духм'яний перець.

Вимкнути вогонь,накрити кришкою та поставити кастрюлю в холодне місце на 12-15 годин(я винесла на балкон)

Приправу до сала перемішати з розчавленим часником.
Сало достати з розсолу та промокнути серветкою.
Натерти приправою,скласти в контейнер та зберігати в холодильнику або загорніть в харчову плівку та зберігайте в морозильній камері.

Таке сало добре переносить заморозку. 

Їсти можна вже через декілька годин.

Смачного!

160

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
forum 6 Января 2014
# 0

Вкусно, несомненно!!! Забираю на конкурс, где постараюсь повторить, заодно показать, один из рецептов этой вкусняшки по закарпатски.. Спасибо!

richinna 6 Января 2014
# 0

Дякую! и с нетерпением жду рецепт твоего сала

timtatka 7 Января 2014
# 0

Я вірю — це дуже смачненько.

richinna 7 Января 2014
# 0

Мій чоловік брав таке сало на рибалку,каже що народ зацінив!

Zmeychka 7 Января 2014
# 0

У меня как раз кусок подчеревины "безхозным" остался! Спасибо, Иннусик!

richinna 7 Января 2014
# 0

На здоровье,Янусик!

Zmeychka 11 Февраля 2014
# +1

Ещё раз большое спасибо за рецепт! Что у меня, что у мужа на работе разлетелось в один момент!

richinna 14 Февраля 2014
# 0

Спасибо, Яночка за фотоотчет,рада что понравилось!
Я уже по 2 кг солю за раз, вот сегодня опять засолила,мужу на зимнюю рыбалку в самый раз!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014