Зелені голубці під вершковим соусом

Автор: Oksana_sadova 4 Июня 2018
Зелені голубці під вершковим соусом
Вийшло неймовірно смачно.Соковиті і ніжні голубці, дуже  смачний вершково-шпинатний соус.

Голубці:

  • капуста
  • куряче філе 100 г.
  • соєвий соус 2 ст. л.
  • кабачок 1/2 шт.
  • горошок зелений 3 жмені
  • Соус:
  • цибуля 3 шт.
  • вершки 20% 200 мл.
  • борошно 1 ст. л.
  • вершкове масло 2 ст. л.
  • шпинат 2 ст. л.
  • сіль
  • розмарин
Великі листя молодої капусти зняти і залити окропом на пару хвилин, щоб стали м'якими

Філе нарізати та замаринувати в соєвому соусі та розмарині.
Кабачок порізати тоненько.
Беремо лист капусти, викладаємо на нього рядком шматочки курки.

Потім в ряд викладаємо кабачок

і  зелений горошок.
За бажанням можна підсолити, але мені вистачило соєвого соусу.

Загортаємо наші голуці.Також робимо інші.

Готуємо соус.Цибулю  ріжемо кубиком.
Доводимо її  до прозорості на сковороді з вершковим маслом.
Потім всипаємо трохи борошна і перемішуємо.

Потім вливаємо вершки і робимо мінімальний вогонь.Додаємо шпинат.
Даємо шпинату трошки протушитися , солимо і знімаємо з вогню.

Заливаємо соусом голубці і відправляємо в розігріту духовку 180С.на 20-25 хвилин.

Смачного!
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014