"Борщ с грибами"

Автор: dylinova 5 Сентября 2015
\
Гриби замочити на 2-3 години,потім відварити до м'якості.Додати до
бульйону води,щоб у загальній складності вийшло 3 літри,довести до
кипіння.Додати нарізану кубиками картоплю і чорнослив.Тим часом
нарізати соломкою буряк,обсмажити на рослинному маслі.Додати трохи
води і тушкувати 10 хвилин.Поки гаситься буряк.нашаткувати капусту і
додати в каструлю.Варити на невеликому вогні 5-7 хвилин.Додати
буряк,дати 10 хвилин покипіти.Цибулю нарізати великими кубиками,моркву
натерти на тертці.Розігріти масло і спасерувати цибулю і моркву до
золотистого кольору.Додати суміш в бульйон.Заправити лавровими
листами.посолити і поперчити за смаком,додати цукор.Дати потомитися на
невеликому огне15 хвилин.Додати часник,пропущений через прес.Коли
борщ буде готовий,дати настоятися півгодини і є з пампушками та з
сальцем,м-м-м смакота!

Ингридиенты.

  • картофель 3 шт
  • капуста 0,5 кочана
  • свекла 1 шт
  • морковь 1 шт
  • чеснок 2 дольки
  • черносли 6 шт
  • сушоные грибы 50 гр
  • лавровый лист 2-3 шт
  • сахар 0,5 ст.л
Гриби замочити на 2-3 години,потім відварити до м'якості.Додати до
бульйону води,щоб у загальній складності вийшло 3 літри,довести до
кипіння.Додати нарізану кубиками картоплю і чорнослив.Тим часом
нарізати соломкою буряк,обсмажити на рослинному маслі.Додати трохи
води і тушкувати 10 хвилин.Поки гаситься буряк.нашаткувати капусту і
додати в каструлю.Варити на невеликому вогні 5-7 хвилин.Додати
буряк,дати 10 хвилин покипіти.Цибулю нарізати великими кубиками,моркву
натерти на тертці.Розігріти масло і спасерувати цибулю і моркву до
золотистого кольору.Додати суміш в бульйон.Заправити лавровими
листами.посолити і поперчити за смаком,додати цукор.Дати потомитися на
невеликому огне15 хвилин.Додати часник,пропущений через прес.Коли
борщ буде готовий,дати настоятися півгодини і є з пампушками та з
сальцем,м-м-м смакота!
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014