Короп із незвичайною начинкою

Автор: RAMPA 6 Ноября 2015
Короп із незвичайною начинкою
Якщо хочете приємно здивувати рідних, приготуйте рибу за цим рецептом!

Інгредієнти:

  • Короп 1 шт. вагою 500-600 г
  • Шампіньони 150-200 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Апельсин 1/4
  • Сіль, перець за смаком
  • Олія

Для гарніру:

  • Морква 1-2 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Сметана 1-2 ст. л.
  • Хмелі-сунелі за смаком
  • Сіль, перець за смаком

Для прикраси:

  • Апельсин 1/2
  • Зелень петрушки
  • Майонез
Приготування:
1. Рибу очистити, вимити, злегка обсушити. Потім натерти сіллю та перцем.
2. Гриби нарізати, обсмажити на олії. До грибів додати нарізану цибулину, обсмажити разом.
3. Покласти всередину риби дольки апельсину та гриби з цибулею.
4. Коропа покласти на деко, змащене олією, та запікати 30 хв при 200 °С.
5. Для гарніру підсмажити на олії нарізану цибулину. Додати натерту на тертці моркву, смажити далі разом. Додати сметану, посолити, поперчити, посипати хмелі-сунелі, протушкувати 5–7 хв.
6. Гарнір викласти на тарілку, зверху покласти запечену рибу. Прикрасити апельсинами, зеленню петрушки та майонезом.
0

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014