Таратор

Автор: richinna 27 Июля 2015
Таратор
Таратор-холодний суп, популярний в літній час в Болгарії та Македонії.

"При такой густой жаре..." ))) - саме те,що треба!

Потрібно:

  • Огірок свіжий 5-6 шт.
  • Часник 3 великих зубчика
  • Горіхи грецькі ),5 склянки
  • Сіль,перець за смаком
  • Зелень(кинза,кріп,петруша,базилік) 0,5 пучка
  • Кисле молоко,кефір,йогурт 1 літр
  • оливкова олія 1 ст.л.
Огірки почистити та дрібно нарізати.
Часник роздавити ножем та подрібнити горіхи.
Викласти в ступку та додати олію,сіль з перцем.
Розтерти все в ступці до пастоподібної суміші.
Викласти порізані огірки, часниково-горіхову пасту, подрібнений базилік( в оригіналі-кріп) в каструлю.
Залити кислим молоком,добре перемішати таратор та поставити в холодильник мінімум на 2 години.
Подають таратор охолодженим замість першої гарачої страви або разом з другою стравою.



Смачного!
28

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014