Ананасна екзотика

Автор: RAMPA 16 Июля 2015
Ананасна екзотика
Ця страва стане справжньою прикрасою вашого святкового столу!

Інгредієнти:

  • Ананас 1 шт
  • Куряче філе 450 г.
  • Сметана 3 ст. л.
  • Твердий сир 150 г.
  • Сіль, перець
  • Олія

Для прикраси:

  • Листя салату
  • Укроп
  • Червона цибуля
  • Помідори
  • Зерна гранату
1.Ананас розрізати вздовж навпіл. Вирізати з нього жорстку серцевину. Іншу м'якоть потрібно вийняти і нарізати невеликими шматочками.
2.Куряче філе нарізати невеликими кубиками і обсмажити на сковороді в олії. Посолити і поперчити за смаком.
3.Твердий сир натерти. У вичищені половинки ананаса викласти шарами половину обсмаженого філе, на нього - шар із половини м'якоті ананасу. Шари повторити. Зверзну рівномірно розподілити сметану і посипати тертим сиром.
4.Зелені хвостики ананасу обгорнути фольгою щоб вони не обгоріли в духовці. Викласти половики ананасу в форму і запікати приблизно 25 хв. при 200 °С.
5.Готову страву викласти на тарілку, прикрасити зеленню, овочами та зернами гранату.
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 17 Июля 2015
# +1

Интересно! Действительно — экзотика! Никогда так ананас не готовила, в КК!

RAMPA 21 Июля 2015
# 0

Попробуйте! Обязательно расскажите потом как получилось

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014