Вівсяне печиво з морквою та яблуком

Автор: gutka 7 Октября 2016
Вівсяне печиво з морквою та яблуком
Дуже люблю вівсяне печиво, маю багато різних рецептів. Сьогодні пропоную більш осінній варіант - смачно та корисно.

Ингредиенты

  • вівсяні пластівці 1 скл.
  • банан 1 шт.
  • половина яблука
  • морква (не велика) 1 шт.
  • мед за бажанням
  • насіння і сухофрукти
Для приготування печива я взяла добру жменю родзинок, ягід годжі і сушену журавлину. А ще стільки ж насіння гарбуза, соняшника і льону.
Яблуко і моркву стерти на дрібній стороні тертки. Банан роздавити вилкою. Все змішати в глибокій мисці.
Додати вівсяні пластівці, насіння та сухофрукти. Мед або цукор за смаком (я люблю без меду/цукру). Масу перемішати ретельно і залишити на півгодини.
Форму для випікання вистелити папером для випічки. З маси формуємо кульки і викладаємо на форму. Зверху кульки трішки придавити.

Випікати в духовці при температурі 180 градусів приблизно 25-30 хвилин..
Готове печиво викласти на решітку для охолодження.
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
nata0225 7 Октября 2016
# +1

Без муки і цукру!!! Клас!!! спробую обов'язково!!! Фото чудові!!!

gutka 8 Октября 2016
# 0

Це вівсяне печиво на смак інше, ніж з вершковим маслом, але набагато корисніше. Якщо ти любиш солодке, то можеш додати трішки меду.

nata0225 24 Октября 2016
# 0


 Вийшло, смачно та корисно. 

Ксюша 24 Октября 2016
# 0

gutka 26 Октября 2016
# 0

Супер дякую за фотозвіт)

konfairy 9 Октября 2016
# 0

Це просто супер фітнес-печіво, Катя!

gutka 11 Октября 2016
# 0

так, намагаюсь все частіше їсти тільки здорову їжу)))

Ксюша 9 Октября 2016
# 0

О! Моя тема! Как раз без сахара  

gutka 11 Октября 2016
# 0

супер, отже я не одна)

richinna 9 Октября 2016
# 0

Супер печиво!

gutka 11 Октября 2016
# 0

Щиро дякую, Інна

Zmeychka 11 Октября 2016
# 0

Мега-витаминное печенье получилось!

Для тех, у кого начался сезон "Похудею к новому году", будет идеальним и десертом, и перекусом, и завтраком!

gutka 11 Октября 2016
# 0

ДЯкую 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014