В подарунок від Шеф-Повара отримала набір асорті сочевиці і приготувала дуже смачний суп-пюре.
Готується швидко і такий суп хороший як в піст, так і в звичайні будні.
Ингредиенты
- сочевиця 70 г.
- картопля 250 г
- морква 80 г
- вода 600 мл
- спеції
- цибуля ріпчаста 90 г.
- томатна паста 1 ч.л.
- соєвий соус 1 ст. л.
- куркума 1/4 ч.л.
- паприка солодка 1\4 ч.л.
Сочевицю замочити водою мінімум на 4 години (я замочувала на ніч).З сочевиці злити воду і промити.
У каструлю налити воду (600мл), додати сочевицю, картоплю і моркву (порізані не великими шматочками).Коли вода закипить, додати спеції за смаком, переключити на середній вогонь і варити хвилин 20.
Цибулю обсмажити на олії до прозорості.Додати томатну пасту і соєвий соус.
Зажарку перекласти в суп, додати куркуму і паприку.Довести до кипіння і зняти з вогню.Суп подрібнити блендером до однорідності.
Комментарии
следить за комментариями