Риба товстолоб у сирно-вівсяній паніровці

Автор: richinna 1 Ноября 2015
Риба товстолоб у сирно-вівсяній паніровці
Що це, не можна просто обсмажити рибу в борошні чи клярі?!  Ні,обов'язково треба придумати щось нове! Цього,напевно, вже в мене не забереш!))) Але ж смачно!!!
Це я так,сама з собою поговорила...)))

Потрібно:

  • Товстолоб(порційні куски) 4 шт.
  • Вівсяні пластівці(швидкого приготування) 1 склянка
  • Сир (моцарела українська) 100 г
  • Яйце куряче 1-2 шт.
  • Борошно пшеничне 3-4 ст. л.
  • сіль,спеції,сік лимону за смаком
  • олія для смаження
Товстолоба посипати приправою та скропити лимонним соком.
Вівсяні пластівці висипати в широку плоску тарілку.
До пластівців натерти сир на тертушці з великими вічками.
Борошно просіяти в окрему тарілку.
Яйце окремо добре збити.
Вівсяні пластівці перемішати з сиром.
Далі паніруємо рибу в борошні,потім занурюємо в яйце, а після яйця в пластівці з сиром.
Викласти запанірованого товстолоба на гарячу  сковороду з олією, але не дуже розпечену,щоб сир не згорів відразу і риба встигла приготуватися всередині.
Смажити рибу в сирно-вівсяній паніровці з обох боків до апетитної скоринки.
Також я занурювала товстолоба після пластівців і сиру ще раз в яйце.
т.т. борошно,яйце,пластівці з сиром,знову яйце. 
В першому вариані з одним занурюванням в яйце,скоринка більш хрустка, ніж в подвійному яйці.
Попросила натерти сир на паніровку для риби...не сказала скільки... перетерли увесь))))) 
Прийшлось приготувати ще смачну сирну картоплю до товстолобика.
Товстолоб,взагалі дуже смачна риба! 
А в такій паніровці...ммм...






Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 1 Ноября 2015
# 0

: )))) сама с собой говоришь
аппетитная рыбка 

richinna 1 Ноября 2015
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014