Продукти для здорового харчування

Патриция 27 Ноября 2023

Як зрозуміти, які продукти підходять для здорового харчування?

Щось ніяк не можу зрозуміти, що можна вживати на ПХ, а що ні. В інтернеті дуже багато різних порад, кому довіряти?

Комментарии (18)
Панировка 27 Ноября 2023 #

Так, я теж вивчав це питання і наразі зрозумів, що все треба підбирати особисто. Звісно, не треба тут вживати жирного, смаженого... Тобто, це корисні натуральні продукти без хімії в приорітеті. Я вам скину сайт https://greenleaf.com.ua/uk/shop/for-producers/ де продають такі продукти здорового харчування. Спробуйте, поступово переходьте на них, бо якщо ви все життя їли одну їжу, і різко перейдете на ПХ, то це буде стресс для організму.

Аппероль 27 Ноября 2023 #

Я б теж хотіла перейти на таке харчування

Onahna 16 Декабря 2023 #

Очень давно покупаю спортивное питание в профильном интернет-магазине, и каждый раз остаюсь довольна качеством продукции. Как показал опыт MST® Nutrition  это именно то, что нужно для достижения моих спортивных целей. Я знаю, что рекомендуют это питание даже чемпионы и опытные спортсмены, поэтому уверена, что оно действительно работает. Органические ингредиенты в составе продуктов только подтверждают их качество.

Palmer 29.12.2023 11:03 #

Я обожаю готовить разные супчики японские, потому экстракт сельдерея https://unitorgcompany.com.ua/ru/product/oleorezyn-selderej/ нравится мне как тот ингредиент, без которого во многих супах не обойтись. В том же том-яме, к примеру, это очень справедливо. И Вы можете прямо сейчас в это убедиться на собственном опыте. Всегда приятно понимать, что у человека есть замечательная возможность угощать своих близких настоящих крутых супов, подчеркивать его вкус и получать наслаждение от процесса готовки. Так что начинайте радоваться любым заказам на этом сайте - Вы точно не будете разочарованы.

TinaNa 8 Января 18:48 #

Варто уважно такі продукти обирати 

DovbushTaras 9 Января 12:49 #

Не усі поживні речовини та вітаміни ми можемо взяти з харчування 

OksanaOprush 10 Января 09:46 #

Не усі поживні речовини та вітаміни ми можемо взяти з харчування 

Ви праві зараз на усі сто відсотків! Саме тому потрібно не лише правильно харчуватись, але й приймати відповідні вітаміни за порадою сімейного лікаря. Я от до прикладу собі зараз замовила соняшниковий лецитин . Він дуже добре впливає на роботу мозку та заспокоює нервову систему. 

ElinkaVasina 19 Марта 10:43 #

Приготовление на гриле, между прочем, делает мясные продукты менее жирными - нет необходимости добавлять масло для готовки, к тому же больше жира вытапливается в процессе приготовления. Вот посмотрите, отличный вариант - это грили Броил Кинг в Украине https://grillshop.com.ua/broil-king.html магазин официальный, продается напрямую от поставщика, так что цена максимально соответствует оригинальной. И к тому же тут множество приборов иаксессуаров для приготовления.

DovbushTaras 19 Марта 17:50 #

Дійсно якісне харчування може дати багато корисних вітамінів 

TinaNa 21 Марта 15:18 #

DovbushTaras:

Дійсно якісне харчування може дати багато корисних вітамінів 

 Так и есть. А для нас, женщин, это вообще мега важно, так как от правильного полноценного питания даже репродуктивная система женщин https://detrimax.ua/ru/profilaktika/reproduktivnaja-sistema/ косвенно зависит. Если будем мы получать нужное количество питательных веществ и витаминов - будет гораздо проще зачать и выносить здорового малыша 

valerijklymenko 21 Марта 18:52 #

Доверяйте только калорийности и отдавайте предпочтения цельным, не обработаным продуктам и будет вам счастье

TinaNa 4 Апреля 07:11 #

valerijklymenko:

Доверяйте только калорийности и отдавайте предпочтения цельным, не обработаным продуктам и будет вам счастье

 Да, вы правы. Тогда и с пищеварением никаких проблем не будет 

DovbushTaras 5 Апреля 10:25 #

TinaNa:

valerijklymenko:

Доверяйте только калорийности и отдавайте предпочтения цельным, не обработаным продуктам и будет вам счастье

 Да, вы правы. Тогда и с пищеварением никаких проблем не будет 

А ось питанням травлення потрібно багато уваги приділити і реально багато чого тут залежить від продуктів та їх якості. А ще проблеми з травленням можуть виникати через завантаженість та дисбактеріоз кишківника. У мене таке було. Купив собі програму очищення кишківника за 14 днів Коло Вада Плюс https://ibio.com.ua/uk/product/kolo-vada-plyus-14-dniv-ochyshhennya-kyshechnyka/ . І лише після цього самопочуття нормалізувалось 

 
Lom 6 Апреля 20:13 #

А як повинна харчуватися вагітна жінка? 

Bler 6 Апреля 21:07 #

Вагітним жінкам слід особливо ретельно підбирати харчування для себе, адже нестача вітамінів може негативно позначитись не лише на здоров'ї жінки, але й майбутньої дитини. От, наприклад, що може бути, коли не вистачає заліза https://www.elevit.com.ua/uk/pregnant/iron/ - тут прочитайте. Потрібно приймати додатково препарати, щоб не мати проблем.

Qiwi 14 Апреля 11:07 #

Якщо виникне бажання здивувати своїх близьких, та приготувати щось нове, то зверніть увагу на цей псервіс для пошука рецептів https://foodlez.com/  він простий та зручний.

Egorov 16 Апреля 19:48 #

За підбірку рецептів дякую

Bler 16 Апреля 20:04 #

Я на деякий час хочу повністю відмовитися від м'яса та солодощів, буду тільки каші, рибу  та овочі, фрукти споживати. Вивчила в яких овочах міститься багато клітковини https://blog.comfy.ua/ua/v-yakikh-ovochakh-shukati-klitkovinu/ - тут про це йдеться. Ще й про вміст вітамінів у кожному овочі написано. Це дуже  корисно знати. Зрозуміла, що для правильного харчування можна підбирати недорогі продукти корисні для здоров'я.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014