Сирники з начинкою

Автор: Rina 29 Июля 2016
Сирники з начинкою
На відміну від Лінивих сирників, цим треба приділити трохи більше часу, але вони того варті)

Нам треба:

  • Сир кисломолочний 500 г.
  • Манна крупа 8 ст. л.
  • Цукор (за смаком)
  • Яйця (якщо знадобляться) 1-2 шт.
  • Борошно (для панірування)
  • Варене згущене молоко 0,5 банки
  • Вершкове масло 0,5 пачк(-а, -и)
  • Вершки або смеатна (для подачі)
Нам потрібно 500 грамів сиру.
В залежності від того, наскільки він мокрий ми будемо додавати яйця або ні.
Додаємо 8 ст.л. манки.
Перемішуємо.
Залишаємо на 10 хвилин та дивимось чи потрібні яйця (якщо ліпиться добре, то ні).
В мене сир був досить сухим, тому додала 2 яйця.
Цукор - за смаком.
Добре вимішуємо.
Вологими руками беремо 1 ст.л. сиркової маси, формуємо кульку, приплющуємо її та кладемо 1 ч.л. згущеного молока.
Зверху накриваємо так само та зліплюємо краї.

Формуємо сирник.

Виходить до 15 шт.
Перед смаженням паніруємо в борошні та викладаємо на розігріту сковороду з розтопленим вершковим маслом.
Як підрум’яняться - перевертаємо.
Смажимо на середньому вогні до до золотистого кольору.
Гарячі сирники можна змазати домашніми вершками.
Подавати зі сметаною чи вершками)

Смачного!

P.S. Обережно, бо начинка гаряча.
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
lakshmi 29 Июля 2016
# 0

Вкусные сырники, я так бананы прятала в сыр, тоже очень вкусно

Rina 30 Июля 2016
# 0

Интересно попробовать с бананами)

Спасибо

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014