Домашня куряча ковбаса з овочами та рисом

Автор: gutka 26 Января 2017
Домашня куряча ковбаса з овочами та рисом
Чудовий рецепт домашньої курячої ковбаси у смачній паніровці. 

Ингредиенты

  • фарш курячий 350-400 г.
  • кабачок/цукіні 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • яйце куряче 1 шт.
  • рис (круглий) 2-3 ст. л.
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений за смаком
  • олія
  • для паніровки:
  • борошно пшеничне 1-2 ст. л.
  • яйце 1 шт
  • насіння гарбуза 20 г
  • насіння соняшника 20 г.
Для початку рис запарити окропом. Через 5 хвилин воду злити й залишити, щоб рис охолов.
Підготувати фарш. У мене більш дієтичний варіант, з курячої грудки, а можна взяти курячі стегенця  для фаршу .
Посолити, поперчити, додати улюблені спеції.
(у мене універсальна приправа «Cуміш перців з часником», яка чудова пасує до страв з м'яса, птиці та овочів.Склад: чорний перець, сіль морська, каєнський перець, духмяний перець,сушений часник, паприка червона, цибуля ріпчаста, кріп, базилік)
Натерти на дрібній тертці маленький кабачок/цукіні, відкинути на сито аби стекла зайва рідина. Також натерти моркву і цибулю. У глибокій мисці змішати фарш з овочами, рисом і яйцем. Добре перемішати.
Фарш розілити на дві частини. Викласти фарш на харчову плівку, змащену олією, сформувати ковбаски за допомогою харчової плівки, кінці щільно зав'язати. Покласти підготовлені ковбаски у гарячу воду і варити 10-15 хвилин.
Включити духовку на 180-190 градусів.
Насіння соняшника та гарбуза змолоти за допомогою кухоної техніки для паніровки.
Відварені ковбаски дістати з води, обережно зняти харчову плівку.
Запанірувати ковбаски спочатку у борошні.
Далі у збитому яйці.
Насамкінець в подрібненому насінні гарбуза і соняшнику.
Запікати ковбасу в духовці при температурі 180-190 градусів 15 хвилин.
У мене вийшла одна ковбаска грубша, але це не шкодить на смак, у нас домашня кухня)))
Готовим ковбаскам дати "відпочити" близько 10 хвилин.
Можна подавати до столу з улюбленим соусом або салатиком.
Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 26 Января 2017
# +1

І святково, і дієтично, і смачно! Фото дуже гарні, особливо фон!

gutka 26 Января 2017
# 0

Дякую)

Violet 27 Января 2017
# 0

Я тоже делаю и колбаску, и сардельки дома Мне очень понравилась идея с рисом и овощами, спасибо.. Обязательно приготовлю

gutka 27 Января 2017
# 0

Дякую, рекомендую: дуже дієтично і смачно.

Oksana_sadova 27 Января 2017
# 0

Цікавий варіант)))

gutka 27 Января 2017
# 0

і смачний)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны на зиму бананы баранина без глютена блины булочки видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно второе блюдо выпечка выпечка в духовке выпечка сладкая десерт домашние заготовки домашняя выпечка еда завтрак заготовки на зиму закуска закуски здоровая еда как приготовить как приготовить куриные желудки как приготовить чахохбили кекс кексы консервация кукуруза кукуруза рецепт кулинария куриные желудки курица рецепт лечо манник мясной салатик обед острый перец рецепты песочное печенье печенье пирог пирог с абрикосами пирог со сливами праздничный салат простой пирог простой салат простые рецепты рецепт рецепт куриных желудков рецепт спагетти рецепты салатов салат салат на праздничный стол салат с кукурузой салат с огурцами салат с сыром светлана железняк сладкая выпечка сладкое сливовый пирог суп сытный завтрак узбекская кухня хлеб чахохбили чахохбили из курицы чахохбили рецепт яблоки
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014