Домашня куряча ковбаса з овочами та рисом

Автор: gutka 26 Января 2017
Домашня куряча ковбаса з овочами та рисом
Чудовий рецепт домашньої курячої ковбаси у смачній паніровці. 

Ингредиенты

  • фарш курячий 350-400 г.
  • кабачок/цукіні 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • яйце куряче 1 шт.
  • рис (круглий) 2-3 ст. л.
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений за смаком
  • олія
  • для паніровки:
  • борошно пшеничне 1-2 ст. л.
  • яйце 1 шт
  • насіння гарбуза 20 г
  • насіння соняшника 20 г.
Для початку рис запарити окропом. Через 5 хвилин воду злити й залишити, щоб рис охолов.
Підготувати фарш. У мене більш дієтичний варіант, з курячої грудки, а можна взяти курячі стегенця  для фаршу .
Посолити, поперчити, додати улюблені спеції.
(у мене універсальна приправа «Cуміш перців з часником», яка чудова пасує до страв з м'яса, птиці та овочів.Склад: чорний перець, сіль морська, каєнський перець, духмяний перець,сушений часник, паприка червона, цибуля ріпчаста, кріп, базилік)
Натерти на дрібній тертці маленький кабачок/цукіні, відкинути на сито аби стекла зайва рідина. Також натерти моркву і цибулю. У глибокій мисці змішати фарш з овочами, рисом і яйцем. Добре перемішати.
Фарш розілити на дві частини. Викласти фарш на харчову плівку, змащену олією, сформувати ковбаски за допомогою харчової плівки, кінці щільно зав'язати. Покласти підготовлені ковбаски у гарячу воду і варити 10-15 хвилин.
Включити духовку на 180-190 градусів.
Насіння соняшника та гарбуза змолоти за допомогою кухоної техніки для паніровки.
Відварені ковбаски дістати з води, обережно зняти харчову плівку.
Запанірувати ковбаски спочатку у борошні.
Далі у збитому яйці.
Насамкінець в подрібненому насінні гарбуза і соняшнику.
Запікати ковбасу в духовці при температурі 180-190 градусів 15 хвилин.
У мене вийшла одна ковбаска грубша, але це не шкодить на смак, у нас домашня кухня)))
Готовим ковбаскам дати "відпочити" близько 10 хвилин.
Можна подавати до столу з улюбленим соусом або салатиком.
Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 26 Января 2017
# +1

І святково, і дієтично, і смачно! Фото дуже гарні, особливо фон!

gutka 26 Января 2017
# 0

Дякую)

Violet 27 Января 2017
# 0

Я тоже делаю и колбаску, и сардельки дома Мне очень понравилась идея с рисом и овощами, спасибо.. Обязательно приготовлю

gutka 27 Января 2017
# 0

Дякую, рекомендую: дуже дієтично і смачно.

Oksana_sadova 27 Января 2017
# 0

Цікавий варіант)))

gutka 27 Января 2017
# 0

і смачний)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014