Мармелад зі сливи

Автор: Oksana_sadova 13 Августа 2016
Мармелад зі сливи
Пропоную спробувати дуже смачний та корисний десерт - мармелад зі сливи.

Ингредиенты

  • агар-агар 7 г
  • слива 400 г
  • цукор 5 ст.л
  • вода 50 мл
Сливи вимити , видалити кісточки . Порізати сливи невеликими кусочками. Підготовлені сливи подрібнити блендером.Помістити  сливову масу в посудину разом з цукром. Довести до кипіння і варити 5 хвилин.
Агар - агар залити теплою водою і залишити на 10 хвилин.
Додати  агар - агар ,перемішати і варити , помішуючи  2-3 хвилини . Зняти з вогню і трохи охолодити.
Перелити сливову масу в форму . Залишити до повного застигання при кімнатній температурі . Можна після охолодження поставити на 30 хвилин в холодильник .
Все мармелад готовий. Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 15 Августа 2016
# +1

О! Дякую! Цікавий рецепт 

Oksana_sadova 15 Августа 2016
# 0

ДякуюЦе смачно і корисно

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

ОБЛАКО ТЕГОВ

kulzames абрикос аджика блюдо из китая блюдо из огурцов бутерброд варення видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусные салаты вяленые помидоры вяленые помидоры в духовке диета долма долма в виноградных листьях долма классический рецепт долма рецепт домашние заготовки еда завтрак заготовки на зиму закуска кабачки как готовить долму как приготовить долму картошка консервація конфитюр кулинарный замес куриное филе лаваш летний салат лечо макароны малосольные огурцы малосольные огурцы рецепт маринованные кабачки маринованные огурцы мультиварка мясо мікрогрін мікрозелень овощи овсянка огурцы перець пирог помидоры на зиму рецепт рецепт долмы из виноградных листьев рецепт з фото рецепт сырников рецепт українською рулетики из кабачков салат салат на новый год салат на праздничный стол салат с баклажанами салаты свинина соус суп сыр сырники сырники с изюмом творог цукини швидко шоколад
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014