Полуничний квас

Автор: Oksana_sadova 7 Июня 2018
Полуничний квас
Пропоную простий рецепт дуже смачного і ароматного  напою: полуничний квас без дріжджів.

Ингредиенты

  • полуниця 250 г.
  • вода 700 мл.
  • цукор 2-3 ст. л.
  • лимонна кислота 1/2 ч.л.
  • Родзинки
Полуницю залити водою і довести до кипіння. Виключити вогонь та дати настоятися 10-15 хвилин.
Додати цукор, кислоту, перемішати.Відцідити. 
Розлити по пляшках і дати охолонути до кімнатної температури Потім  в кожу пляшку додати 5-10 шт. родзинок.
Вистоюватися квас має 2-3 дні при кімнатній температурі, але це все залежить від температури, може стояти і 5 днів.
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Violet 8 Июня 2018
# +1

Отличный освежающий напиток

Oksana_sadova 8 Июня 2018
# 0

Дякую! .Як раз готується на кухні знов

Ксюша 14 Июня 2018
# +1


Никогда о таком не слышала, интересно

Oksana_sadova 14 Июня 2018
# 0

Я цього року почала його готувати , рецепт знайшла в неті,дуже смачно виходить та корисно

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014