Угорські лангоші із сиром

Автор: gutka 20 Сентября 2016
Угорські лангоші із сиром
Вперше спробувала лангоші на Закарпатті. Це дуже-дуже смачно, правда не дуже корисно. Якщо є хлібопічка - то це ще й просто. Сьогодні до пшеничного борошна я додала гречане і цільнозернове - вийшло дуже ароматно.

Ингредиенты

  • борошно пшеничне 200 г.
  • борошно цільнозернове 25 г.
  • борошно гречане 25 г.
  • дріжджі сухі 6 г.
  • сіль 0,5 ч
  • цукор 1 ч.л.
  • тепла вода 125 мл.
  • молоко 50 мл.
  • олія рослина для смаження
  • Для подачі:
  • сметана домашня 100-150 мл.
  • зубчик часнику 1-2 шт.
  • сіль, перець до смаку
  • сушений укроп, базилік, орегано
  • твердий сир 50-60 г
Тісто замісила моя хлібопічка (модель Panasonic SD-2501). У форму для випікання хліба помістити сухі дріжджі, просіяне борошно, сіль, цукор і вилити тепле молоко з водою. Замішувала в програмі для піци 45 хвилин. 
Можна готувати з пшеничного борошна, я дуже люблю додавати пару ложок гречаного.
Тісто дістати, сформувати шар і розділити на 12 рівних частин. 
Сформувати кругленькі "лангоші", в середині тісто має бути тоншим ніж по краях! Смажити на добре розігрітій олії: я беру глибокий, але вузький ковшик, наливаю олію, добре нагріваю і смажу лангоші з обох сторін до золотистої скоринки. Готові лангоші викладати на паперові рушники.
Для подачі підготувати соус зі сметани та часнику: змішати в глибокій тарілці сметану з подрібненим часником й улюбленими травами, до смаку посолити і поперчити.

Подавати до столу з соусом із сметани та часнику. Лангоші намастити соусом і зверху посипати улюбленим тертим сиром. Відразу подавати до столу.
Смачного!
Це дуже смачно)
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 20 Сентября 2016
# +1

але ж деколи хочеться

gutka 20 Сентября 2016
# 0

а особливо коли похолодало.....Дякую)

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# +1

Не дуже корисно, але як смачно і дуже апетитно виглядають

gutka 20 Сентября 2016
# +1

так, вони такі смачнючі....з'їла всі 

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# +1

 я також би не втрималася , це така ж смакота і плакали там всякі дієти

nata0225 20 Сентября 2016
# +1

і  мені хочеться!!! така смакота

gutka 20 Сентября 2016
# 0

Так, це коли думаєш візьму одну, ну дві штучки, а далі рука сама тянеться))))

nata0225 20 Сентября 2016
# 0

О, це про мене, не можу втриматись поки все не з'їм.  

lakshmi 20 Сентября 2016
# 0

Вкусно, но буду держать себя в руках

gutka 20 Сентября 2016
# 0

Ксюша 20 Сентября 2016
# 0

Які гарненькі !
Лангош я із чоловіком іла у Чернівцях, там стоїть одна хатинка на колесах посеред міста, майже така ж відома серед мешканців, як у Київі перепичка ))

nata0225 21 Сентября 2016
# 0

О, я там теж їла їх, і була постійним клієнотом, коли навчалась в Чернівцях.  А зараз як побачила ці чудові  фото то зразу смак згадався. 

gutka 21 Сентября 2016
# 0

Добре, що у нас немає такої хатинки, а то б я була там постійним клієнтом 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

авокадо безе блюда из куриного филе блюда из курицы блюда из творога быстрый кекс вафли видео рецепт выпечка выпечка сладкая десерт диетические блюда диетический ужин завтрак закуска закуски запеканка запечнная свинина зеленый песто к праздничному столу как приготовить салат кекс кекс в кружке кекс в микроволновке кекс в чашке кекс с мороженным кексы куриная грудка в духовке куриная печень куриное филе в духовке куриное филе рецепты курица макароны малина маринованная куриная грудка мясной салат новий рік новогодний рецепт новогодний салат новогодний стол новый год обед песто в ступке печенье полдник пп правильное питание праздник праздничная закуска праздничное праздничное меню праздничный стол простой салат рецепт з фото рецепт українською рождество рыба салат салат без майонеза салат с курицей свинина свято сир торт ужин фитнес меню цыплнок цыплнок табака шампиньоны язик
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014