Австралійський пляцок "Стигла вишня"

Автор: Oksana_sadova 12 Июня 2018
Австралійський пляцок \
Цей рецепт лежав в мене роздрукований 6 місяців і чекав своєї черги....після цього як спробувала шматочок цієї смакоти я зрозуміла, що це один із найсмачніших пляцків, які я пекла з вишнями. Рецепт від Вікторії Попін.

Основа:

  • борошно 210 г.
  • какао 50 г.
  • масло вершкове 135 г.
  • цукор 150 г.
  • яйця 1 шт.
  • молоко 50 мл.
  • Верхній шар:
  • масло вершкове 125 г.
  • цукор 200 г.
  • яйця 2 шт.
  • борошно 90 г.
  • розпушувач для тіста 1 ч.л.
  • кокосова стружка 200 г.
  • молоко 2 ст. л.
  • вишні 400 г.
  • ром 3 ст. л.
Спочатку готуємо наші вишні, миємо і витягуємо кісточки.
 і  дно  прямокутної форми  потрібно застелити пергаментом, а боки змастити вершковим маслом. Духовку розігріти до 180 ᵒС.
Спочатку ми повинні спекти нижній шар (основу). Отже готуємо: какао потрібно  змішати з борошном. Масло збити з цукром до пухкої консистенції. До масла додати яйце і молоко й збивати до повного поєднання інгредієнтів. Додати сухі інгредієнти і збити все разом.

Викласти тісто у підготовлену форму і розрівняти лопаткою. Повинен вийти доволі тонкий шар тіста.
Поставити  форму з тістом до розігрітої духовки і пекти 15-18 хвилин. Поки тісто добре схопиться. Дістати тісто з духовки і залишити його вистигати.
Вишні помістити в невеликий посуд й довести до кипіння. Зняти з вогню.
Для другого  шару пляцка, вершкове масло збити з цукром до пухкої консистенції. До масла додати по одному яйця і молоко й збивати до повного поєднання інгредієнтів.
Кокосову стружку змішати з борошном та розпушувачем і додати до масла з яйцями й добре вимішати. Вишні добре відцідити та разом з ромом ( я його не додавала) додати до тіста. Вимішати все разом.
Викласти тісто на спечений шоколадний шар пляцка і знову поставити  в розігріту духовку (180С).
Пекти пляцок 40-50 хвилин, дістати пляцок з духовки і залишити на 10 хвилин у формі.
Пляцок обережно дістати з форми і залити звичайним розтопленим шоколадом на водяній бані або помадкою за власним рецептом.
Смачного!
34

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 12 Июня 2018
# +1

Гарний пляцок. Дуже люблю випічку з вишнею. У нас також вишня поспіла, а ще черешню не всю переробили, гарячий ягідний сезон.

Oksana_sadova 12 Июня 2018
# 0

Дякую,Катя В нас вже вишня майже закінчується)

SvetlanaAnikanova 12 Июня 2018
# +1

Саме найкраще поєднання : вишня та шоколад. гарний рецепт, забираю у КК.

Oksana_sadova 12 Июня 2018
# 0

А тут ще дуже пасує  кокосова стружка дякую і чекаю на враження

SvetlanaAnikanova 12 Июня 2018
# +1

Оксана, вибачте. Замість 5 нажала на 4.

Oksana_sadova 12 Июня 2018
# 0

Буває, в мене також таке .Для мене це не головне головне, щоб рецепт комусь пригоди вся і було смачно

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из курицы блюда из свеклы буряк видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка лаваш молодая капуста овочі огурцы омлет омлет с кабачками печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр тыква хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014