Бурякова ікра

Автор: Oksana_sadova 31 Октября 2016
Бурякова ікра
Бурякова ікра - це дуже корисна та смачна страва.

Ингредиенты

  • буряк 500 г.
  • морква 1 шт.
  • олія 2 ст. л.
  • сметана 1 склянка
  • сіль
  • цукор
  • борошно 1 ст. л.
  • оцет 1 ч.л.
Спочатку відварюємо буряк, охолоджуємо його.  Потім разом з морквою натираємо на грубій терці.
Додаємо олію, оцет, трошки води , перемішуємо і тушимо під кришкою. 
Борошно  перемішуємо з сметаною.
Коли овочі будуть готові додаємо сметану із борошном, сіль та цукор за смаком і кипятемо 10 хвилин, помішуючи.
Смачного!
Приймаю участь у конкурсі від ТМ "Жменька".
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 1 Ноября 2016
# 0

дуже люблю страви з буряка, а от ікру зі сметаною не готувала (я все з помідорами) — спробую)

Oksana_sadova 2 Ноября 2016
# 0

Я також дуже люблю всякі салатики та закуски  з буряка, а з сметаною спробуй,думаю, що сподобається

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014