Звідки ви отримуєте новини в Україні та світі?

Евгения_Марчко 7 Ноября 2023

Звідки ви отримуєте новини в Україні та світі?

Комментарии (2)
Милана_Величко 7 Ноября 2023 #

Доброго дня! Я рекомендую вам відвідати сайт з новинами про останні події в Україні http://alt.ck.ua/ . Я сам користуюсь ним вже давно і можу з упевненістю сказати, що цей портал є надійним джерелом інформації, де немає фейків, які часто розповсюджують проросійські ресурси. Заходьте на офіційний сайт і вірте лише внутрішній інформації. Бажаю вам приємного і спокійного дня!

Santal 27 Февраля 00:06 #

У такій статті докладно пояснюється що Новим власником торгової марки VODA UA став український підприємець Андрій Матюха, угоду щодо придбання бренду VODA UA було підписано у жовтні 2023 року https://biz.liga.net/ua/all/all/press-release/novym-vlasnykom-torhovelnoi-marky-voda-ua-stav-ukrainskyi-pidpryiemets-andrii-matiukha У статті розглядається питання щодо передачі права власності на торгову марку VODA UA українському підприємцю Андрію Матюху від попереднього власника Дмитра Никифорова. Угода підписана у жовтні 2023 року та передбачає повну передачу прав на товарний знак. На думку ТОВ «ВОДА ЮА», зміна власника не вплине на поточну діяльність та зобов'язання компанії. ВОДА ЮА відома своїми столовими та лікувальними водами, що видобуваються з гірських водозаборів та джерел у Карпатах. Вода має оптимальний рівень pH 7,4-7,6 і вважається ідеальною завдяки своїй природній чистоті та свободі від будь-яких фізичних чи хімічних впливів. У статті висвітлюється важлива бізнес-операція в індустрії напоїв, що вказує на зміну керівництва бренду VODA UA за умови забезпечення безперервності його діяльності та якості продукції.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014