Шукаю перевіреного продавця для роботи по дропшипінгу

Добрий день. Шукаю перевіреного продавця для роботи по дропшипінгу. Обов'язкова умова: наявність актуальних новинок жіночих сумок.

 
Комментарии (7)

Добрий день. Давно працюю з магазином "Ксенія" за дропшипінгом і кілька разів замовляв як оптовий покупець. На сайті ви завжди знайдете новинки жіночих сумок https://kseniia.ua/novinki/, що допомагає бути в курсі трендів і розуміти наявність товару у продавця.

TinaNa 16 Июня 2023 #

Колеги. а як мені перевірити того саомго продавця (ФОП) що він не шахрай і по ньому все чисто? 

DovbushTaras 19 Июня 2023 #

Колеги. а як мені перевірити того саомго продавця (ФОП) що він не шахрай і по ньому все чисто? 

Насправді це у вас небагато часу може зайняти. Ось почитайте про те як знайти людину в інтернеті та яку саме інформацію ви можете з відповідних джерел витягнути для себе. Мені здається ви правильно усе робите, адже повинні розуміти, що людина чесна та точно не вчинить проти вас шахрайських дій.... 

Egorov 16 Сентября 2023 #

Напевно краще звернутись в агенцію, котра займається підбором персоналу.

Filatov 17 Сентября 2023 #

Так, я з Вами згоден. Я от зміг швидко знайти персонал з Fillin https://fillin.ua/ , тому думаю, що автору теми також варто звернутись щодо свого питання. Тут дійсно швидко та якісно допоможуть знайти відповідальну людину для виконання роботи.

DovbushTaras 10 Октября 2023 #

Напевно краще звернутись в агенцію, котра займається підбором персоналу.

А хіба сайти з пошуком роботи не можуть стати у пригоді? 

OksanaOprush 11 Октября 2023 #

А хіба сайти з пошуком роботи не можуть стати у пригоді? 

Я вот тоже сейчас об этом же подумала. Ведь есть проверенные ресурсы по примеру сайта robota.ua где компании могут публиковать свои открытые вакансии, а потенциальные работники искать новое место работы для себя. Пользоваться сайтом очень удобно, есть много фильтров с помощью которых можно сужать круг поиска. Я так работу у себя в Харькове искала и у меня всё получилось)) 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014