Піца у Житомирі

Ritta 19 Октября 2023

Підкажіть, де можна у Житомирі замовити смачну та якісну піцу? Незабаром у дітей свято, вони в мене близнюки, хочемо їм влаштувати свято.

Комментарии (4)
Lissa 20 Октября 2023 #

Я б вам порадила ресторан Monoпіца у Житомирі https://zhitomir.monopizza.com.ua/ Вони пропонують так багато варіантів, що завжди можна підібрати щось до смаку. Незалежно від того, чи любите ви класичну пепероні, овочі та гриби, або ж екзотичні поєднання, тут ви обов'язково знайдете щось, що припаде до смаку. Їх кухарі приділяють велику увагу якості інгредієнтів. Їхнє тісто завжди свіже і хрумке, а сири - неймовірно смачні. Зверніть увагу!

TinaNa 23 Декабря 2023 #

У великих містах вже давно навчились готувати смачну піцу та доставляти її за потрібною адресою 

OksanaOprush 24 Декабря 2023 #

А мені би хто порадив де у місті Львів можна піцу замовити.... 

DovbushTaras 26 Декабря 2023 #

Я сам зі Львова і можу вам люб'язно запропонувати скористатись послугами компанії mapizza, яка готує на замовлення дуже смачну та запашну піцу https://www.0512.com.ua/list/380696 . Асортимент по піці дуже широкий, помірні ціни та доставлення працює так оперативно та чітко, що все по годиннику можна контролювати)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014