Способи очищення води в басейні

Пушкарева 30 Августа 2023

Привіт усім! Я тут новенька у басейному питанні і хотіла б дізнатися більше про різні способи очищення води в басейні. Які існують методи? Чи є ефективні та безпечні альтернативи хлору? Буду вдячна за ваші поради та відгуки.

Комментарии (3)
Василий911 30 Августа 2023 #

Що стосується способів очищення води в басейні, основні методи включають використання хлору, солі, брому, озону та ультрафіолетового випромінювання. Хлор є одним з найпоширеніших способів дезінфекції, але він може викликати подразнення шкіри та очей у деяких людей, якщо особливо не дотримуватись норм.

Пушкарева 30 Августа 2023 #

Дякую за відповідь! А як на рахунок альтернатив хлору? Чи існують такі методи, які були б менш агресивними до шкіри та здоров'я? Хоча… може й хлору не варто боятися.

Василий911 30 Августа 2023 #

Сам маю басейн і є певний досвід у догляді. Я хотів би згадати один онлайн магазин, де є великий вибір товарів для басейнів та води в них. В магазині "Аквадоктор" пропонують різні засоби для покращення якостей води в басейнах. Хлор https://aquadoctor.ua/ua/product-category/himiya-dlya-baseynu/attribute-tip-sredstva-hlor-ua/ також є ефективним, але якщо ви шукаєте інші варіанти, то цей магазин може бути корисним джерелом інформації та товарів.
Цей магазин надає різноманітні варіанти для задоволення потреб у дезінфекції басейну, дозволяючи вам обрати той, який найкраще відповідає вашим вимогам та здоров'ю.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014