Порадьте стоматолога

Lavrushka 3 Мая 2023

Коли працюєш кухарем, треба мати залізне здоров'я. Тобі доводиться і гаряче, і холодне пробувати. І гостре, і солоне. Загалом все може позначитися і на шлунково-кишковому тракті, і на зубах, і на інших органах. З ШКТ поки що все нормально, а ось жувальні зуби розкришилися. Де можна у Києві імпланти вставити?

Комментарии (11)
Lakomb 3 Мая 2023 #

Буває таке, коли готуєшся до банкету, весілля або ще до якогось торжества, то доводиться то холодне, то гаряче пробувати. Звісно, це дуже позначається на зубах. У самого пломба на пломбі.

Gulias 3 Мая 2023 #

Головне до якогось коновалу не потрапити, у якого потім по п'ять разів переробляти доведеться. У мене знайомий якось так і влучив. Вирішив заощадити та робив імпланти десь в області, в якомусь невеликому містечку, бо там дешевший. Ну, потім намучився, звичайно. Я собі робив імплантацію зубів у столичному центрі професора Куца. І все пройшло гладко і імплант відразу став як слід, що переробляти не довелося. Може дорожче, ніж у провінції обійшлося, але не шкодую. Стоматологія штука сама по собі не дешева, але заощаджувати теж не варто. Можете самі глянути на послуги стоматології ціни в цьому центрі https://kutsdental.com.ua/. А далі вже вирішите це по кишені чи ні.

Chebyr 3 Мая 2023 #

У моєї бабусі були проблеми із зубами, у мого батька. Вони носять тепер вставні щелепи. Теж боюся, що й у мене генетика в цей бік повернеться. Боюся, що теж на старість років не зі своїми зубами ходити.

Tamillata 10 Мая 2023 #

Ми всі цього боїмось, адже у будь-якому випадку краще мати свої зуби, а не вставні щелепи. Слідкую за зубами та регулярно відвідую стоматолога, бо може бути неприємний запах з роту https://stomatidine.com.ua/main-menu/nepriyemnij-zapah-z-rota/  Стоматидин від цього рятує. І не тільки, коли є проблеми з зубами.

Elennka 3 Июня 2023 #

Де можна у Києві імпланти вставити?

Вы решили проблему? Мне тоже нужно вставить импланты, и вообще рот запущен.  Куда обращались? Поделитесь координатами опытного стоматолога. 

Lissa 4 Июня 2023 #

Elennka:

Де можна у Києві імпланти вставити?

Вы решили проблему? Мне тоже нужно вставить импланты, и вообще рот запущен.  Куда обращались? Поделитесь координатами опытного стоматолога. 

 Могу вам советовать хорошего имплантолога Павлюченко Евгения Юрьевича [url=https://www.lumident.kiev.ua/doctors/pavljuchenko-evgenij-jurevich]https://www.lumident.kiev.ua/doctors/pavljuchenko-evgenij-jurevich[/url] Я очень рада, что обратилась именно к нему! Весь процесс прошел комфортно и безболезненно. Результат имплантации  впечатляющий! Мои зубы выглядят здоровыми, красивыми и естественными! Многие мои знакомые берут у меня контакты этого доктора, всем нравится моя новая улыбка.   

Gorri 7 Июля 2023 #

Цілком з вами згодна - потрібно мати здорові зуби. Але з віком зуби псуються і доводиться їх на жаль видаляти. Але це не страшно - можна зробити зубне протезування тут https://vixclinic.com.ua/poslugi-stomalogola/gnuchki-nejlonovi-zubni-protezi-vidi-czini-ta-protezuvannya-na-implantah-v-ki%D1%94vi.html подробиці куди краще за все звертатися в Києві. Таким чином, замість віддалених зубів будуть встановлені сучасні імплантати, завдяки яким можна буде без проблем жувати тверду їжу.

domadom 21 Августа 2023 #

на рахунок хорошого стоматолога то в плані великих міст Київ Дніпропетровськ та інших то я думаю тут буде послуги стоматолога коштувати набагато дорожче ніж наприклад в стоматологічній клініці "Дент майстер" в Тернополі https://dentmaster.com.ua/price/ де я вже встиг повністю вилікувати всі проблеми з зубами А це: вирвав зуб мудрості, за пломбували мені всі проблемні зуби і навіть виконали імплантацію одного зуба і все за досить невисокі ціни 

valdis 5 Апреля 17:50 #

Chebyr:

У моєї бабусі були проблеми із зубами, у мого батька. Вони носять тепер вставні щелепи. Теж боюся, що й у мене генетика в цей бік повернеться. Боюся, що теж на старість років не зі своїми зубами ходити.

 Зараз рівень медицини дозволяє вирішити всі проблеми з зубами..

valdis 5 Апреля 17:50 #

Були б гроші, як то кажуть)

Filatov 22 Апреля 11:48 #

Встановлював імпланти MegaGen https://dentclub.com.ua/posluhy/implantacziya-zubiv/implantacziya-megagen/ MegaGen у стоматології Ukrainian Dentist Club, дуже задоволений результатом. Операція пройшла без болю та дискомфорту, швидко відновився. Практично одразу не було жодних неприємних відчуттів. Дуже радий, що наважився, бо два роки без зубів ходив і це дуже складно фізично та морально.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014