Одноразова продукція для салонів краси

DarkQueen 4 Февраля 02:22

Шукаю місце, де можна придбати одноразові товари для салонів краси. Можете порекомендувати магазини або постачальників з широким вибором продукції для цієї галузі? Хотіла би знати про асортимент, якість товарів та умови постачання. Дякую за будь-яку відповідь та рекомендації!

Комментарии (3)
Bloom 4 Февраля 04:04 #

Я б хотіла поділитися з вами своїм досвідом у співпраці з компанією 'RIO', яка постачає високоякісну продукцію. За роки співпраці з 'RIO' я переконалася, що їх одноразова продукція для салонів краси https://rio.biz.ua/  відповідають найвищим стандартам якості і безпеки. Вони пропонують широкий асортимент продукції для салонів краси, включаючи рукавички, фартухи, маски та багато іншого. Кожен товар 'RIO' є гарантією якості та комфорту для ваших клієнтів. Рекомендую звернутися до 'RIO' для забезпечення вашого салону найкращими одноразовими засобами!"

Панировка 8 Февраля 16:03 #

А еще какие поставщики для салонов красоты есть?

Борюсик 8 Февраля 16:06 #

Знаю хорошего поставщика для салонов красоты, СПА - компанию Альфаспа. У них можете закупаться разными бьюти-товарами, апаратурой, мебелью и так далее. Также у них есть все необходимое для оборудования саун и бань, вот кушетка для бани https://alfaspa.ua/ru/producer/starpool.html а также сам банный комплекс с солевыми стенами, гидромассажными ваннами и так далее - все это доступно к заказу.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014