На якій платформі запустити онлайн курс?

Lessik 29 Ноября 2023

Маю питання для вас. Знаю, що тут є багато талановитих та розумних жінок, які вже успішно запустили свої курси в Телеграмі. Я також вирішила спробувати свої сили та поділитися своїми знаннями. Але в якості новачка в цьому ділі, я збентежена: де саме найкраще запустити свій курс для жінок? Які платформи чи стратегії є найбільш ефективними? 

Комментарии (1)
Longer 29 Ноября 2023 #

Вітаю! Знаю, як це важко на початку. Ось декілька порад з мого досвіду. По-перше, рекомендую створити спільноту в Телеграмі для свого курсу. Тут ви зможете взаємодіяти з учасницями та ділитися матеріалами. Далі, обов'язково використовуйте відео-контент – це завжди привертає увагу. Не забувайте про структуру курсу, важливо, щоб матеріал був доступний та зрозумілий. Щодо платформ, https://lessondelivery.org/ - чудовий варіант, де ви зможете легко організувати свій курс та вести статистику. Для доступу до платформи ботів, користувачі можуть використовувати Телеграм-бота за посиланням https://t.me/LessonDeliveryBot Успіху вам у розпочинанні свого курсу, не бійтеся експериментувати та рости разом із своєю аудиторією!



Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014