Дитячі іграшки

Панировка 29 Ноября 2023

Шукаю магазини в інтернеті, де можна замовити цікаві дитячі іграшки для своїх діточок до новорічних свят. Хто що порадить?

Комментарии (12)
Аппероль 29 Ноября 2023 #

Доброго вечора! Я знаю один чудовий сайт з грашками Трендтой, тут можете подивитися щось цікаве для своїх діточок. Ось www.trendtoy.com.ua/igrashki/igrashkova-zbroja/pistoleti іграшкова зброя тут прикольна. Ми вже купували її на цьому сайті, і можу вас запевнити, що це дійсно фірмові та якісні дитячі товари, ще й зараз по акційним цінам.

Борюсик 29 Ноября 2023 #

Так, зараз всі шукають діткам подарунки

Arsentii 17 Декабря 2023 #

Подскажите кто какие развивающие игрушки покупает своим деткам?

Тамара5213 17 Декабря 2023 #

Есть много разные развивающих игрушек для деток, тут уже по возрасту нужно думать. Мы начали покупать еще с раннего возраста и продолжаем покупать какие уже сама дочь выберет, не жалеем в этом плане. Все время заказываем развивающие Игрушки в Ровно https://antoshka.ua/igrushki/f/warehouse/26.html от магазина Антошка. На сайте можно без проблем подобрать под любое предпочтение и не только развивающие игрушки, а и много других - плюшевые, конструкторы, лего, куклы, машины и многое другое. Цены у них достаточно приемлемые, и игрушки качественные. Доставка быстрая, отправляют в тот же день что и заказала.

Lom 31 Января 20:17 #

Тут дуже дорогі іграшки... На жаль.

Bler 1 Февраля 10:34 #

Хороші якісні іграшки не можуть коштувати дешево, хіба гуртом купувати. Я можу вам порадити магазин Бонтой — це оптова компанія з продажу іграшок відомих брендів. Я тут бластери X-Shot https://bontoy.ua/brands/zuru/ замовляла. Товар відмінної якості по приємній ціні. Аналоги значно дорожчі, але не кращі.

Tamillata 10 Февраля 17:22 #

Lom:

Тут дуже дорогі іграшки... На жаль.

 Треба завжди шукати в інтернеті, де реально купити іграшки за кращими цінами.

Egorov 10 Февраля 18:12 #

У мене троє дітей, тож я добре знаю, які витрати мають батьки. І хочеться ж дати своїм дітям найкраще, тому доводиться багато працювати. Але завжди можна зекономити. Знайшов і вам раджу оптовий інтернет-магазин Гермес, тут купив іграшки для малечі https://germes.one/ та канцелярію для старшого сина замовляю. Завдяки такому хорошому магазину мені вдається добре заощаджувати.

Tamillata 22 Марта 13:52 #

А не знаєте, де оригінальні брендові іграшки можна знайти?

Filatov 24 Марта 15:54 #

Моїм дітям дуже подобаються м'які іграшки Дісней та Піксар https://originaldolls.com.ua/ua/plush/ - тут можете такі знайти в наявності. В магазині Originaldolls тільки оригінальні іграшки. Можете обирати для хлопчиків та дівчаток. Магазин швидко доставить вам обраний товар. 

Tamillata 27 Марта 14:51 #

Дуже дякую за пораду.

Lom 27 Марта 16:11 #

Колеги, а чиї діти люблять бавитись іграшковими роботами? Бо я тут https://etoys.com.ua/roboty знайшов дуже гарний вибір. Інтернет-магазин etoys.com.ua дійсно вартий уваги. Тут дбають про те, щоб кожен міг знайти все, що потрібно, пропонують гарний вибір іграшок для хлопчиків та дівчаток. Раджу завітати разом зі своїми дітьми, тут вони оберуть все, про що мріють.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014