Фламмкухен лінивий

Автор: richinna 1 Декабря 2017
Фламмкухен лінивий
Фламмкухен - страва ельзаської кухні, щось подібне до піци чи відкритого пирога, з гострим смаком і добре смакує до пива чи вина. Фламмкухен зазвичай готується на тонкому дріжджовому тісті, а у мене смачний, лінивий і швидкий вариант-на хлібі. Готується з простих продуктів, а смакота...ммммм...

Потрібно:

  • Хліб 1/2 буханки
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Суміш пряних трав 1-2 ст. л.
  • Молоко 100 мл
  • Сир кисломолочний 150 г
  • Сметана жирна 100 мл
  • Кетчуп чилі 2-3 ст. л.
  • Цибуля 1-2 шт.
  • Копчена грудинка (бекон) 120 г
  • Сіль,цукор,чорний мелений перець за смаком
Деко застелити фольгою чи пергаментом, змастити олією. Хліб порізати на квадрати товщиною 1 см, якщо хліб не квадратний,то краще взяти серединку від круглого хліба. Яйця збити з травами, додати молоко та занурювати кусочки хліба викладаючи на деко. Відправити деко з хлібом в розігріту духовку на 7-10 хвилин при 230 град. 
Кисломолочний сир перемішати і розтерти зі сметаною і сіллю.
Додати до сирної маси кетчуп чилі. 
Або звичайний кетчуп чи пасту і перець чилі.
Цибулю нарізати пелюскою, посолити, поперчити і поцукрити.
Нарізати копчену грудинку  чи бекон тоненькими смужками.
Перемішати разом з цибулею.
На хліб рівномірним шаром викласти сирну масу.
Зверху посипати цибулею з беконом. 
Запікати фламмкухен в духовці при 200 град. на верхньому і нижньому нагріві 30-40 хвилин. Подавати теплим...
краще до холодного пива ))) 
Смачного! 
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 1 Декабря 2017
# 0

О, це — для мене! Як казав містер Фог з одного мультфільму: "Используй то, что под рукою и не ищи себе другое!" Із того, що майже завжди є в холодильнику, виходит така класна закуска! А ще обожнюю такі назви!

richinna 9 Декабря 2017
# 0

Так, закуска дуже смачна виходить, що навіть з першого погляду на простий набір продуктів, не подумаєш 

SvetlanaAnikanova 1 Декабря 2017
# +1

И с тестом не надо возиться.

richinna 9 Декабря 2017
# 0

С тестом еще не пробовала, но чую нутром, что на сером хлебушке вкуснее. 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014