Млинці з горіхово-грибною начинкою

Автор: richinna 15 Декабря 2015
Млинці з горіхово-грибною начинкою
Смачні млинці з цікавою начинкою. 
Є різні способи, як загорнути млинці з начинкою, але було помічено,що саме таким способом млинці виходять надзвичайно смачними!!!

Потрібно:

  • Гриби варені(підпеньки) 300-400 г
  • Цибуля 1-2 шт.
  • Борошно 2 ст. л.
  • Горіхи грецькі(подрібнені) 100 г
  • Вершкове масло 2 ст. л.
  • Олія 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Молоко або вершки 150-200 мл
  • Млинці тонкі 20 шт.
Вершкове масло та олію розігріти на сковороді, додати варені гриби, смажити 5 хвилин. 
Додати порізану кубиком цибулю, перемішати, смажити гриби з цибулею ще 5 хвилин.
Посипати смажені гриби просіяним борошном, та добре вимішати. 
Смажити гриби з борошном  2 хвилини помішуючи.
Додати до грибів подрібнені грецькі горіхи. 
Смажити гриби з горіхами 2 хвилини помішуючи.
Влити до грибів молоко або вершки, перемішати.
Посолити. Тушкувати на повільному вогні до згущення.
Млинці загорнути, як показано тут.
Начинити кошики з млинців горіхово-грибною начинкою.
Перед подачею,млинці з горіхово-грибною начинкою можна розігріти під грилем та посипати кропом. 







Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Bizeshka 17 Декабря 2015
# 0

Смакота!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014