Печінковий паштет з сушеними печерицями

Автор: richinna 31 Декабря 2015
Печінковий паштет з сушеними печерицями
Печінковий паштет  з свинної печінки та  запашними сушеними печерицями прикрашений квітами з вершкового масла. 
Також можете приготувати паштет з індичою чи курячої печінки з квасолею або пісний паштет з квасолі і горіхів.

Потрібно:

  • Печінка свинна 1 кг
  • Молоко 350+150 =500мл
  • Олія 3 ст. л.
  • Смалець(сало) 3 ст. л.
  • Цибуля 350 г
  • Морква 150 г
  • Печериці сушені 20 г
  • грибний бульйон 300 г
  • Сіль,перець за смаком
Сушені печериці потрібно добре промити та замочити на 3-4 години,можна на ніч в холодильник. 
Варити в тій воді в якій були замочені шампінойони 10 хвилин. Бульйон грибний залишити.

Печінку я спочатку натираю харчовою содою та залишаю на 1 годину. Потім добре мию та нарізаю на куски. Замочую в 350 мл молока на 1 годину.
Цибулю порізати та смажити на смальці з олією 3 хвилини.
Додати моркву смажити ще 5 хвилин.
До моркви з цибулею в каструлю мультиварки кинути печінку. Від молока не промивати.
Печінку перемішати з морквою та цибулею. 
Все це робиться на програмі "жарка" з відкритою кришкою мультиварки.
Смажити 10 хвилин,перемішати печінку з овочами декілька раз.
Додати до смаженої печінки з овочами відварені печериці. Посолити,поперчити.
Влити до каструлі мультиварки грибний бульйон та молоко що покривали печінку на 3/4.
Включити програму "тушкування" на 2 години.
Перебити готову печінку з овочами і сушеними печерицями в паштет. Викласти в форму застелену харчовою плівкою та  поставити в холодильник на 1 добу.
Подають печінковий паштет з вершковим маслом.
Можна прикрасити печінковий паштет квітами з вершкового масла.
Смачний та запашний печінковий паштет з свинної печінки з сушеними печерицями. 

Смачного! 


ВСІХ З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ РОКОМ та ВЕСЕЛИХ ВАМ СВЯТ!!! Всього найкращого і найсмачнішого в Новому році!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
snv71 5 Января 2016
# 0

Ну, а цветы просто сказка, паштет тоже очень люблю. Все супер!

richinna 7 Января 2016
# 0

Спасибо!

konfairy 10 Января 2017
# 0

Иннуш, а чем ты перебиваешь такой паштет? В чаше или ножкой? 

richinna 10 Января 2017
# 0

Если печень куринная можно и ногой, если свинная то лучше в чаше

konfairy 10 Января 2017
# 0

У меня что-то очень нежный паштет получился в этот раз, потому спрашиваю. Просто крем какой-то. Всем понравился, а мне как-то не очень. И Коту тоже. Наверно, перебила слишком, увлеклась. Надо мясорубкой работать, а не тем, что под рукой. Спасибо, Иннуш, поняла

richinna 10 Января 2017
# 0

может жидкости много,того и так получилось?

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014