Куряче філе зі шпинатом

Автор: Oksana_sadova 19 Мая 2018
Куряче філе  зі шпинатом
Насолоджуйтеся її чудовим смаком разом зі своїми рідними.

Ингредиенты

  • куряче філе 2 шт.
  • оливкова олія
  • шпинат 1 пучок
  • сир домашній 100 г.
  • твердий сир для посипання
  • сіль за смаком

Куряче філе  промити і обсушити. Викласти на робочу поверхню, зробити поперечні надрізи близько 1 см. глибиною на відстані 1 см. один від одного.
Шпинат протушити  на оливковій олії протягом декількох хвилин.
Підготувати сир домашній і 
додати до нього шпинат. Перемішати. Посолити та поперчити за смаокм.
Нафарширувати  надрізи сирно-шпинатною  сумішшю.
Посипати тертим твердим сиром (можна використовувати моцарелу).
Духовку попередньо розігріти до 200 ° C і запекти грудки протягом 20-25 хвилин або до готовності.
Смачного!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 19 Мая 2018
# 0

Святкова страва! Як ти вважаєш, можна додати заморожений шпинат замість свіжого? У мене ще багато залишилося у морозильнику...

Oksana_sadova 20 Мая 2018
# 0

Дякую,Женя Я думаю, що можнасаме головне його добре віджати, щоб забагато рідини не було

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014