Печиво з вишнею "Бонжур"

Автор: RAMPA 9 Июля 2015
Печиво з вишнею \
Легкий і смачний десерт до літнього столу.

Інгрідієнти

  • Яйце 2 шт.
  • Цукор 1/2 склянки
  • Сметана 3 ст. л.
  • Сода 1/2 ч.л.
  • Борошно 2 склянки
  • Сіль

Для начинки

  • Вишні без кісточок 1 склянка

Для глазурі

  • Вершкове масло 25 г
  • Цукор 3 ст. л.
  • Какао 3 ст. л.
  • Вода 1,5 ст. л.
1. Яйця збити з цукром, додати сметану, соду та сіль. Ретельно вимішати. Всипати просіяне борошно, замісити тісто, що відстає від рук.
2. Розкачати тісто в пласт, товщиною біля 5 мм. Склянкою невеликого діаметра (4–5 см) вирізати кружечки. Викласти на кожен кружечок 2–3 вишні. Сформувати печиво у вигляді кульок.
3. Деко посипати борошном та викласти на нього кульки з вишнями.
4. Випікати вироби протягом 30 хв в розігрітій до 200 °С духовці.
5. Для глазурі какао змішати з цукром, влити воду і на слабкому вогні довести суміш до кипіння. Зняти з вогню. Додати вершкове масло і розмішувати, доки воно не розтане. Охолодити суміш до ледь теплого стану та полити нею печиво. (Глазурь можна зробити змішавши 100 г чорного шоколаду і 50 г вершкового масла.)
6. Викласти печиво на тарілку, прикрасити за бажанням.Зверху печиво можна посипати обсмаженими подрібненими горіхами або цукровою пудрою.

35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
julinka 10 Июля 2015
# 0

смакота

RAMPA 10 Июля 2015
# 0

смакуйте на здоров'я

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014