Кабачки фаршировані рибою в жировій сітці

Автор: richinna 27 Июля 2015
Кабачки фаршировані рибою в жировій сітці
Кабачки фаршировані рибою,злаками,сиром та овочами в жировій сітці з соковитою начинкою в середині та хрусткою скоринкою зовні.
Смакота!

Потрібно:

  • КАбачки молоді 4 шт.
  • Суміш пластівців 2 ст. л.
  • Філе риби(без кісток) 200 г
  • Сир баварський 100 г
  • Помідора 1 шт.
  • Часник 3-4 зубчики
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль,перець
  • Жирова сітка
Філе риби обсмажити та розібрати на шматочки.
В мене філе окуня.
Кабачки розрізати повздовж та ложечкою видалити середину.Обрізати кінчики.
Суміш пластівців залити водою і віджати.
В блендер викласти пластівці та м'якоть одного кабачка. 
Подрібнити.
Додати яйце,сіль та перець.
Сир та помідору порізати кубиком.
З томата зняти шкірку.
Додати до начинки подрібнений часник,помідору,сир та рибу,легенько вимішати.
Нафарширувати начинкою лодочки з кабачків.
Загорнути кабачки в жирову сітку та викласти в деко на фольгу швом вниз.
Сітку перед використанням потрібно замочити у великій кількості холодної води з оцетом та сіллю.
Запікати фаршировані кабачки в жировій сітці при температурі 200 град. з верхнім та нижнім нагрівом 40 хвилин.



Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014