Пшоно, запечене з овочами та мисливськими ковбасками

Автор: Rina 23 Июля 2017
Пшоно, запечене з овочами та мисливськими ковбасками
Кашка для курчаток - таким є для мене пшоно з дитинства. Бо пшоно, яке моя прабабуся варила для курчат, було найсмачнішим)

Пропоную смачну страву у горщиках з пшоном.

Ось список продуктів (пропорції визначайте на власний смак):

  • Сало
  • Мисливські ковбаски
  • Морква
  • Пшоно
  • Масло чи вершки
  • Зелений горошок (с/м)
  • Сіль, спеції
Сало ріжемо тоненькими шматочками.
Декілька (на 1 порцію 2-3 шт.)  мисливських ковбасок ріжемо на невеликі шматочки.
Змазуємо боки горщика вершковим маслом, на дно викладаємо сало, потім ковбаски і моркву.
Сіль ат спеції - за смаком.
Наступний шар - пшоно.
Зверху кладемо декілька шматочків масла.
Потім знову ковбаски.
Зелений горошок (в мене с/м).
Морква та ще трохи сала.
Заливаємо трохи води та накриваємо кришечкою.
Готуємо в духовці, при температурі 200-220°С хвилин 40.
Відкриваємо кришку, залишаємо трохи вичахнути і можна подавати до столу.

Страви в горщиках дуже смачні)
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 29 Июля 2017
# 0

Раніше недооцінювала пшоно,зараз люблю

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014