Куряча запіканка "Тропіканка"

Автор: richinna 12 Января 2017
Куряча запіканка \
Сама придумала,сама назвала))) Як для мене, то здалася мені ця ніжна страва жіночою, але чоловіки в поїданні теж не відставали))) 
Ніжна,соковита,смачна і надзвичайно цікава запіканка з курячим філе і ананасом у вершково-бананово-сирному соусі. Смакує навіть холодною.

Потрібно на 6 порцій:

  • Куряча грудка 1 шт.
  • Банан 1 шт.
  • Ананас скибочками 1/2 банки
  • Вершки(або жирне молоко) 200 мл
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Сіль,перець,мускатний горіх за смаком
  • Борошно пшеничне 1 ч.л.
  • Крохмаль 1 ч.л.
  • Вино біле сухе 50 мл
  • Сир моцарелла 100 г
  • Сир пармезан 50 г
  • Тім'ян 1 ч.л.
  • Цедра лимону 1/2 шт.
  • Сік лимону 3-4 ч.л.
  • Вершкове масло(кукурудзяна олія) для змащення форм
В чашу блендера влити вершки,оливкову олію, додати порізаний банан,спеції,крохмаль та борошно. Все перебити до однорідності.
Додати пармезан і моцареллу,тім'ян, вино сік та цедру лимону, все знову перебити.
Куряче філе порізати на кубики і додати до бананово-сирного соусу.
Також додати ананаси скибочками і все перемішати.
Формочки для запікання змастити маслом.(я полюбила кукурудзяну олію) 

Розкласти по формочкам курку з ананасом і бананом. Запекти в духовці при 200 град. 25-30 хвилин.
Запіканка з куркою і ананасом в бананово-сирному соусі  готується дуже просто і швидко, має ніжний, цікавий і незвичний смак.



Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 12 Января 2017
# 0

банан , ого  і як 

richinna 12 Января 2017
# 0

Вкусняшка,нежняшка,сочняшка экзотяшка и повторяшка

konfairy 12 Января 2017
# 0

Ну, ещё бы, после твоей свининки в банановой кожуре http://www.chef.com.ua/recepty/meat/svinina-zapechena-v-bananovij-kozhuri-8575.html#.WHe65nSg_Dc
думаю, курочка тоже суперовская

richinna 12 Января 2017
# 0

Саме так,Женьчик,саме так!

gutka 12 Января 2017
# 0

Рум'яна скоринка. У тебе куряче меню))) досить оригінальне.

richinna 12 Января 2017
# 0

то я мусила щось вигадати(дуже вдало) бо хотіла показати свої нові форми

gutka 12 Января 2017
# 0

нові? дуже файні, я маю подібні, повністю біленькі (приблизно 10-12 шт.) і повністю червоні (здається 6 шт.) у мене вже давно, вони у мене завжди під рукою, використовую не тільки за призначенням- якщо потрібно яйця по-одному вибивати в тісто, чи трішки масла розтопити, чи чогось трішки залишилось, а шкода викинути а тепер бачу коли моя невісточка приходить в гості — то внука годує)))).....

richinna 12 Января 2017
# 0

то я собі замість сукні на новий рік купила ці формочки і набор каструль

gutka 12 Января 2017
# 0

я така сама .....минулого року, в лютому, мала нещасний випадок, була майже більше місяця в гіпсі....після чого мій коханий чоловік просив родину та друзів не дарувати мені посуд, все пригадував, як я  вередувала, коли лежала зі зломаною ногою, а він мені готував каву чи обід, що каву я п'ю не в цій чашці, а для чаю є певні горнятка, а зупу їм тільки з тієї або іншої тарілки....ну якось так)))

richinna 12 Января 2017
# 0

я така сама вредна

richinna 12 Января 2017
# +2

gutka 12 Января 2017
# 0

так і живемо вже з 1989 року))))

konfairy 13 Января 2017
# 0

Шо то мені здавалося, що у тебе вони вже були... Це, мабуть, у Лікі (lakshmi). Мовчки обзавидовалась і дуже за тебе рада. Вітаю з обновкою (іноді це краще за сукню)

richinna 13 Января 2017
# 0

ні у мене були "рондель" антипригарні, але прийшла їм вже пора... замінити їх на нові))) Все що для кухні,мені завжди краще ніж якийсь одяг, в кожного свої мухи

konfairy 13 Января 2017
# 0

тут, мабуть, всі такі

Violet 13 Января 2017
# 0

Какая вкуснятина!

richinna 13 Января 2017
# 0

Пока всем отпишу, забываю в каком я рецепте, в своем или чужом 
Спасибо!

Oksana_sadova 14 Января 2017
# 0

Незвичне поєднання виглядає дуже апетитно

richinna 14 Января 2017
# 0

а мені вже якось так все звично вже нічому не дивуюсь доречі,то все твої рулетики з ананасом мене підбили придумати той рецепт дякую!

Oksana_sadova 14 Января 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014