Тунець із зеленим горошком та рисом

Автор: Oksana_sadova 19 Ноября 2016
Тунець із зеленим горошком та рисом
Знайшла цей рецепт у книжці "Блюда за 30 минут", дійсно дуже швидко готувати та смачно виходить.

Ингредиенты

  • тунець в олії 1-2 банки
  • цибулина ріпчаста 1 шт.
  • борошно 1 ч.л.
  • бульйон або вода 1/2 склянки
  • банка зеленого горошку
  • рис 200 г.
  • сіль
  • мелений чорний перець
Нарізаємо цибулю кубиками.
Тунець відціджуємо від олії.
На олії від тунця трошки підсмажуємо цибулю, посипаємо борошном та додаємо горошок, бульйон або воду.Готуємо буквально пару хвилин, помішуючи  і 
додаємо шматочки  тунця. Перемішуємо легенько та знов готуємо пару хвилин.
Відварюємо рис, в мене любимий рис від ТМ "Жменька" в пакетиках,який дуже просто готувати.
Потім відварений рис перемішуємо з тунцем і горошком.Солимо та перчимо за смаком.
Смачного!
Дуже хочу отримати такий класний набір від ТМ "Жменька"
17

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 19 Ноября 2016
# +1

Цікаво, це треба пробувати!

Oksana_sadova 19 Ноября 2016
# 0

Рекомендую спробувати, нам з чоловіком дуже сподобалосяДуже смачне поєднання

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014