Капустяні вафлі з баклажанами

Автор: richinna 29 Февраля 2016
Капустяні вафлі з баклажанами
Смачні солоні вафлі з капустою та сушеним баклажаном. 
Такі вафлі смакують,як на сніданок так і замість хліба,до обіду чи вечері або просто,як смачний перекус.

Потрібно:

  • Капуста 300 г
  • Баклажан(середній) 1 шт.
  • Цибуля 2-3 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль,перець,мускатний горіх за смаком
  • Розпушувач 2 ч.л.
  • Кисле молоко 100 мл
  • Вода 100 мл
  • Борошно(на вагу) 200 г
Баклажан в мене висушений восени в сушці,залитий окропом і відновлений. 
Додати до баклажану олію і цибулю. 
В мене маринад від курячого шашлику.
Капусту залити окропом і залишити на 5 хвилин.
Віджати капусту,все скласти в чашу блендера. 
Капуста,баклажани,цибуля,яйце,спеції,воду та кисле молоко.
Перебити масу для вафлів з капусти в  блендері.
Додати борошно та розпушувач.
Замісити тісто для солоних вафлів.  
Не забудьте про мускатний горіх!
Випікати вафлі в бутербродниці 6 в 1 на вафельних пластинах.  
Якщо потрібні круглі капустяні вафлі, треба по середині викласти 1,5-2 ст.л. тіста(гіркою).
Закрити бутербродницю та випікати вафлі до готовності. 
Для квадратних вафлів потрібно 3,5 ст.л. тіста.
Вафлі з капусти і баклажана схожі на оладки з капусти, але не мають зайвого жиру.
Смачні солоні капустяні вафлі з баклажанами смакують гарячими і холодними на сніданок,обід,вечерю і т.д. 
Також смачна заміна хлібу без дріжджів. 






Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 1 Марта 2016
# 0

Иннуш, у вас в Камьянце Новая почта есть? По всему видать, не дождусь я такой бутерницы  А капустнички твои очень уж капустнички аппетитные

richinna 3 Марта 2016
# 0

не, я в тундре живу Лучше в гости! 
Спасибо,дорогая!

Zmeychka 14 Марта 2016
# 0

Мммммм..... соленые вафельки  Заберите меня от монитора кто-нибудь!!! 

richinna 14 Марта 2016
# 0

хочу еще с квашеной капустой попробовать

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014